Уродженець Тернопільщини став депутатом Путіна в Закарпатській облраді

Поділитися

Колишній голова Держінвестпроєкту Владислав Каськів пройшов шостим номером від ОПЗЖ в депутати Закарпатської облради.

Про це йдеться на сайті ЦВК за результатами виборів до Закарпатської облради.

Повідомляється, що Каськів є громадянином України, народився 1 грудня 1973 року в Мельниці-Подільській Борщівського району, освіта вища, безпартійний, приватний підприємець, місце проживання – місто Київ. Він пройшов шостим номером від партії ОПЗЖ до Закарпатської обласної ради. Це так звана опозиційна платформа за життя кума кремлівського карлика.

На шостому виборчому окрузі Закарпаття в Хустському районі за Каськіва проголосував 481 виборець.

Як відомо, З 23 грудня 2010 по 15 березня 2014 р.р. Каськів був головою Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України.

25 березня 2016 року Національна поліція України оголосила в розшук колишнього голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва.

Довідка Вікіпедії

18 серпня 2016 року Каськів був затриманий у Панамі. 21 серпня 2016 року Генеральна прокуратура України направила запит про екстрадицію в Україну із Панами Владислава Каськіва. 8 вересня заступник генерального прокурора України Євген Єнін повідомив, що Інтерпол офіційно підтвердив інформацію про затримання Каськіва. 9 вересня суд у Панамі застосував до Владислава Каськіва запобіжний захід у вигляді арешту на 40 діб. 3 жовтня 2016 року заступник генерального прокурора України Євген Єнін повідомив, що Владислав Каськів, затриманий у Панамі, вніс заставу у 600 тисяч доларів і був звільнений.

30 березня 2017 року заступник генерального прокурора України Євген Єнін повідомив, що влада Панами відмовилися надати Каськіву політичний притулок.

1 листопада 2017 року генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що Владислава Каськіва екстрадували з Панами в Україну. У той же день Печерський районний суд Києва відпустив Каськіва під заставу у розмірі 160 тис. гривень та зобов’язав здати всі закордонні паспорти.

А тепер аферист Каськів – депутат Медведчука… А починав як активіст Помаранчевої революції, партію ПОРА очолював…

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

У Чортківському районі померло двоє чоловіків від ускладнень коронавірусу

7 років за ґратами проведе житель Теребовлянського району, який завдав дружині смертельної травми ножем