На стару схему екснардепа Заставного наїхала прокуратура

Поділитися

За часів президента Порошенка у Тернополі нардеп Заставний творив все, що хотів. Тепер у нього вдруге настали часи, коли “нажитим непосильною працею” треба поділитись.

Про скандал із диспетчерською службою в Тернополі знали багато краян. Підконтрольна нардепу фірму “запхали” у роботи, хоч вони не мали ні програмного забезпечення, ні кадрів. Фахівців, які виконували завдання “відсунули”. Мовляв, треба ділитися. Хлопці вирішили, вам треба бабло- ви й робіть. Ну робили так, що аж двічі відкривали. Один раз навіть Уляну Супрун запросили.

Майже 1 млн збитків при будівництві диспетчерської медичної станції – підозрюється заступник начальника управління Тернопільської ОДАЗа процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 367 КК України заступнику начальника одного з управлінь Тернопільської ОДА.За версією слідства посадовець, що відповідав за технічний нагляд під час виконання робіт з будівництва оперативно – диспетчерської служби Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тернопільській області у м. Тернополі та підключення ОДС до телекомунікаційної мережі загального користування, видав акт приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2016 року, з недостовірними відомостями у ньому. У документації йшлося про відповідність спеціалізованого програмного забезпечення вимогам проектної документації, хоча насправді це не відповідало дійсності. Через неправомірні дії чиновника державі завдано збитків на суму майже 1 млн грн.Триває розслідування, що здійснюють слідчі СУ ГУНП в Тернопільській області, повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Цікаво, чи так звані правоохоронці “зроблять крайнім” дрібного клерка чи візьмуть за одне місце екснардепа?

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Українець Самуненков – віцечемпіон світу з шахів

21-річний тернополянин хотів вкрасти пляшку дорогого алкоголю, але його впіймали