Справжнє міфічне диво у файному місті Тернопіль

Поділитися

Українська міфологія жива, сучасна та ще й допомагає творити добро. Це довів педагогічний колектив Тернопільської школи №28, який організував благодійну фотосесію «Слов’янська міфологія крізь глибину століть».

Автором ідеї виступила директорка школи Лілія Вавринів. На фотостудію перетворили звичайну учительську, на міфічний ліс ― шкільні вазони, на моделей ― вчителів. Вони втілили образи 20 міфологічних персонажів. Особливо приємно було побачити Вовкуню у виконанні Наталії Трачук адже це перше “фізичне” втілення адаптованого нами образу жінки-вовкулаки пише Чарівний світ.UA

Вовкуня

За словами Наталії, саме Чарівний світ.UA надихнув її на перевтілення, а фотопроєкт, у свою чергу, надихнув учнів школи на вивчення українських міфів та легенд.Окрім популяризації української міфології, проєкт має благодійну мету. Всі відвідувачі фотовиставки «Слов’янська міфологія крізь глибину століть», яка відкрилася 13 грудня у Тернопільському драмтеатрі ім. Т. Шевченка, мають змогу пожертвувати кошти на лікування онкохворих дітей.Із задоволенням ділимося з вами магічними фото! А ви ― обов’язково поділіться цим постом з друзями, щоб якомога більше людей дізналося про таку чудову ініціативу! Чарівний світ щиро радіє появі проєктів, що популяризують українську міфологію!

Земна русалка

Ідея проєкту ― Лілія Вавринів

Фотограф ― Ревун Андрій

Зачіска та мейкап ― Таміла Демкура

Одяг ― Оксана Грицай

Підбір образів ― Ірина Складан

Сокіл-Род
Мокош
Мольфарка
Недоля
Перун
Сварог
Слава
Ярило
Додола
Дана
Доля
Жива
Коляда
Берегиня
Лада
Мара
Мавка

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Житель Чортківського району незаконно оформив кредит на колишню дружину

“Крила” – нова пісня-передчуття співачки Tanya Dolya