Туристи розповідають, що ціни на готелі та їжу в Буковелі в цьому сезоні досягли та перевершили австрійські, а місцями й швейцарські
У неділю один з відвідувачів корчми на гірськолижному курорті Буковель опублікував у соцмережах світлину меню, де зазначено ціни на їжу.
Так, ціни на страви важко назвати «українськими». Наприклад, тут можна знайти 200-грамовий салат з квашеної капусти за 190 гривень ( у Тернополі на ринку кілограм капусти – 3 гривні за кілограм, посічена – 6 гривень за кілограм)
Також, за 200 гривень тут можна поїсти порцію вареників. Тістечко вафельне зі згущеним молоком за 100 гривень, а чашка кави еспресо обійдеться у 65 гривень.
Зазначимо, що минулого тижня інша українська турстка-лижниця також поділилася своїми враженнями про ціни в Буковелі.
«Ціни — високі. Місцями навіть сильно завищені. Наприклад, вино в супермаркеті – мінімум у два рази вище реальної вартості. Тому любителям посидіти ввечері з келихом вина рекомендую брати з собою (тим більше і гарного вибору в магазині немає)», – написала туристка на своїй Facebook-сторінці .
Досвідчена лижниця додала, що ціни на готелі та їжу в Буковелі в цьому сезоні досягли та перевершили австрійські, а місцями й швейцарські.
Честный отзыв о Буковеле. Я не была в Буковеле три года. Два лыжных сезона подряд мы катали в Зельдене (Австрия), а…
Опубліковано Oksana Bailo Понеділок, 21 грудня 2020 р.
Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та whatsapp