Не витримав локдауну: у Британії повісився 26-річний актор Люк Вестлейк

Поділитися

Британський актор Люк Вестлейк повісився, не витримавши стресу, викликаного локдауном. Про це повідомляє видання The Sun.

Напередодні Вестлейк надіслав текстове повідомлення своїй колишній дівчині Ханні, в якій погрожував накласти на себе руки. Ще на початку карантину Люк переживав через втрату роботи. Тоді ж він розлучився зі своєю подругою, бо їхні стосунки не витримали дистанції. У актора почалася депресія. До цього він вже двічі намагався накласти на себе руки – у квітні і у червні.

За кілька місяців до своєї смерті Люк звертався до психолога у зв’язку з перенесеною ним у дитинстві душевною травмою. Але йому відмовили в терапії, оскільки фахівці спочатку хотіли розібратися з його алкогольною і наркозалежністю.

26-річний Люк був відомий за серіалом «Без образ», а також популярному детективному телесеріалу Бі-бі-сі «Лютер», головну роль в якому зіграв Ідріс Ельба, повідомляє УНІАН

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

У Тернополі відбудеться забіг для закоханих у біг

Тхір вижив після 100 хвилин прання у пральній машині