Серіал “Бріджертони” встановив абсолютний рекорд Netflix

Поділитися

Серіал “Бріджертони” став найпопулярнішим на Netflix за всю історію сервісу. Шоу вже продовжили на 2-й сезон.

Дія сюжету розгортається на початку XIX ст. у Великій Британії. Дівчата та юнаки з аристократичних родин мусять за короткий час під тиском суспільства та сім’ї знайти чоловіка або дружину. Старша донька сімейства Бріджертонів Дафна починає пошуки нареченого, але всі її потенційні кохані не вражають.

Шоу за перші 28 днів подивилися 82 млн користувачів.

Попередній рекорд належав екранізації фентезі-книг Анджея Сапковського “Відьмак”, його переглянули 76 млн користувачів Netflix.

“Бріджертони” увійшли в десятку найкращих серіалів в усіх країнах, де підтримується стрімінг-платформа Netflix, крім Японії. За популярністю лідирує у 83 країнах.

Костюмовану драму зняли за романами Джулі Квін. Стали популярні завдяки поєднанню атмосфери книг Джейн Остін та відвертого опису сексу.

У новому серіалі від Netflix “Бріджертони” британську королеву Шарлотту грає темношкіра актриса. Це викликало велику дискусію та обурення частини глядачів. На ролі герцогів, леді та представників королівської родини принципово обрали не білих акторів. Дія відбувається в Англії в 1810-х.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Ціни на бензин зросли на 1 гривню за літр протягом дня

Хто претендує на Шевченківську премію у 2021 році?