Apple безкоштовно полагодить смарт-годинники Watch Series 5 і Watch SE

Поділитися

Apple випустила оновлення watchOS 7.3.1 для моделей Watch Series 5 і Watch SE. Апдейт повинен запобігти появі багу, через який смарт-годинники застрявали в режимі Power Reserve Mode. У цьому стані девайс максимально зберігає заряд акумулятора, дозволяючи лише дивитися час на вашому годиннику. Інші функції стають недоступними.

Компанія уточнила, що «дуже невелика кількість» користувачів Apple Watch Series 5 і SE зіткнулися з проблемою, коли пристрій перестає заряджатися після того, як перейде в режим Power Reserve Mode.

Оновлення watchOS 7.3.1 не виправляє сам баг, а лише має не допустити його поширення. Якщо ж ваш смарт-годинник Watch Series 5 або Watch SE вже має вищевказану проблему, слід звернутися в службу підтримки Apple. Спершу перевірять, чи підпадає ваш годинник під програму безкоштовного ремонту, і якщо все сходиться, ви зможете відправити девайс на лагодження.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

У Києві лікар “приймав” пологи через Skype

75% українців не зможуть сплачувати за комуналку після січневого підвищення тарифів