Не довіряйте нікому свою банківську картку і тим більше пін-код до неї

Поділитися

Двоє мешканців Мельнице-Подільської громади понесуть відповідальність за крадіжку грошей

Зловмисники викрали у свого знайомого банківську картку і зняли звідти 29 тисяч гривень.До співробітників Борщівського відділення поліції надійшла заява від жителя селища Мельниця-Подільська про те, що з його банківської картки зникли гроші – 29 тисяч гривень. Хто і за яких обставин обнулив електронний гаманець, – потерпілий пригадати не зміг. Та й про саму крадіжку не здогадувався, – лише виготовивши дублікат картки, чоловік побачив, що заощадження зникли.

Під час перевірки поліцейські з’ясували, грошима потерпілого заволоділи його знайома, 1989 року народження, та її співмешканець, 1984 року народження. Сталося це ще в середині грудня минулого року. Одразу після вчинення крадіжки зловмисники тричі знімали гроші з чужої картки. Аби заплутати сліди, робили це на Хмельниччині та в місті Хотин Чернівецької області.У скоєному крадії зізналися. Щодо них розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Чортківчанина затримали за угон транспортного засобу

В Україні вперше продають колишню в’язницю