Одіозний бучацький мер Віталій Фреяк нарешті розрахувався за… капці

Поділитися

Раніше громадським активістом Довбенком публікувався пост, як наш на той час кандидат в мери Віталій Фреяк разом з своїм шофером їздять по селах і безкоштовно роздають людям капці!

Поліція з цим грубим порушенням виборчого законодавства як завжди змирилася і в цих капцях Фреяк благополучно зайшов в мерське крісло!Спонсорував безкоштовне взуття бучацький підприємець Михайло Кулик, який допоміг давньому другу тим, що за роки діяльності продатися не змогло і безкоштовно займало місце в складі.

Однак за все в цьому житті приходиться платити. І навіть Фреяку. Тим більше, що зараз йому це зробити легше – розрахуватися можна людським майном!Довго чекати не прийшлося і вже 26 січня 2021 року дружина Кулика М. – Кулик Лариса Тарасівна стала щасливою власницею (безкоштовно!) елітного пасовища під лісом на вулиці Лісовій м.Бучач, площею 0.2199 га з кадастровим номером 6121210100:02:003:1707, де ціна становить від 500$ до 1000$ за сотку.

Ще більш цінною ця земля є того, що Лариса Тарасівна йшла до цього рішення довгих 6 років; попередня каденція міськоі ради 5 разів!!! завдяки старанню керівника спілки АТО Володимира Криськіва (виявляється він не тільки собі і своїй жінці землю рішав) і принциповій позиції депутатів не могла його проголосувати в зв’язку із його явним комерційним підтекстом. А тут – тільки друга сесія, і з першого разу рішення «зайшло»!Буває; дехто в лотерею по 5 разів на рік виграє.Впевнений, що це не останній земельний скандал Віталія Фреяка! Ми всі пам’ятаємо, як він обіцяв подарувати синову землю; але став мером і про обіцянку благополучно забув!Певне син проти такої батькової самодіяльності!Далі буде!

Олександр Долмаченко

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Підлеглий Табачника зі спаринг-партнером розіграли 17 мільйонів на навчальне обладнання для тернопільських шкіл попри виявлені аудиторами порушення

У Коломиї теща отримала 3 місяці арешту через те, що вкрала шість бритв для зятя