Співак Postman випустив кліп на пісню “Антарктида” з нагоди 25-річчя української антарктичної станції “Академік Вернадський”

Поділитися

Відео змонтували із записів, що відзняли полярники під час 25-ї Української антарктичної експедиції.

“Восени я написав на сторінку з ідеєю зробити спільно з полярниками кліп на мою нову пісню, – каже Postman. – Запропонував познімати станцію, океан, людей, що там працюють, і що вони бачать кожного дня. У той же вечір надійшла схвальна відповідь.

Протягом наступних 4 місяців нам надсилали відео з Антарктиди. Окрім приголомшливих краєвидів, тут ви побачите українських полярників, станцію “Академік Вернадський” зсередини та зовні, а також багато пінгвінів. Більшість із цих кадрів унікальні та публікуються вперше. Нехай пісня сприятиме ближчому знайомству з вітчизняними науковцями в Антарктиді та їхнім вкладом у світову науку”.

За словами артиста, “Антарктида” – пісня про ізоляцію, написана під час 1-го локдауну торік. На її створення надихнув документальний фільм про нарвалів, які більшу частину року проводять у напівзамерзлих річках, відрізані від океану.

Postman – сценічний псевдонім музиканта Костянтина Почтаря з Києва. Виконує пісні англійською та українською. Виступав в 11 європейських країнах, був учасником фестивалів та шоукейсів в Україні, Польщі та Угорщині. “Антарктида” – 2-й сингл з майбутнього альбому, розповідає “Газета по-українськи”

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Зняли фільм про романи лауреатки Нобелівської премії

«Львівобленерго» виплатить 10 млн грн за загибель 10-річного Марка