У парку Шевченка розпочалось будівництво шестиповерхового спортивного центру

Поділитися

Сьогодні тернополяни у месенджерах діляться масово фотографіями з парку Шевченка, де влада таки наважилась на будівництво шестиповерхівки замість бару “Назарія”. Два тижні до того люди повідомляли у фейсбуці, що біля “Назарії” щось дивне відбувається: робітники працюють без світла, щось розбирають, вантажать.

Замість бару нібито спорудять спортивно-рекреаційний туристичний центр із відкритими басейнами на даху. До кафе мала нібито стосунок родина мера Тернополя Надала. Тому будівництво спортивного центру пов’язують із його бізнес-інтересами.

Наразі тернополяни обурюються, що де це бачено на болоті в парку зводити таку гігантську споруду. І розміри парків з кожним роком все менші і менші. А ще краяни переживають, що буде із парком, коли ті спортсмени почнуть підвозити свої задниці під саму будівлю. Таке паскудство зараз можна спостерігати в парку Топільче, коли тенісисти почали їздити парком і паркуватись під кортами.

Хто будує, хто замовив підряд – наразі невідомо, бо місце будівництва ще не огороджено та не почеплена інформаційна таблиця.

Цікаво, чи будуть протести у Тернополі проти будівництва в парку? Чи вже тернополяни на стільки розчарувались і збайдужіли, що стерплять й таке нахабне будівництво?

У рекламній статті, яку ми знайшли на одному з порталів Тернополя пишуть ось такі побрехеньки, розхвалюючи захоплення парку:”… це буде спортивно-рекреаційний туристичний центр із відкритими басейнами на даху”

Зокрема у статті йдеться, що особливість центру – відкрите лобі з неймовірним виглядом на Тернопільський став. Гості центру зможуть скористатися сучасним тренажерним залом, зоною SPA, бізнес-центром і спробувати страви у ресторані здорового харчування. “Ми відкриваємо нові міста для туристів, створюючи комфортні умови для їхнього відпочинку. Тернопіль – центр західної України. Це місто, у серці якого мальовниче «Тернопільське озеро». Тому саме тут невдовзі з’явиться спортивно-рекреаційний туристичний центр. Заклад також стане базою для відпочинку спортсменів, які приїжджатимуть на змагання з водно-моторного спорту, а також для учасників змагань на Водній Арені Тернопіль”,- пишуть маячню для наївних.

На смердючому озері раз на рік – три дні відбуваються змагання. А далі будівля пустуватиме? Чи головне – захопити місце?

А для чого тоді будували водну арену Тернополя за 60 мільйонів гривень за кошти платників податків? Невже вона так перевантажена, що не справляється з обслуговуванням спортсменів? ))   

Називатиметься це склопакетне одоробло, яке не вписується у ландшафтний дизайн парку GREENWOOD RECREATION AND SPORTS CENTER.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Чоловіка, який стріляв по дітях в Тернополі, взяли під варту одразу у залі суду

Як українка почала свій бізнес у карантин