В Італії знову продають будинки за €1

Поділитися

Через спалах вірусу туризм перебуває в кризовій ситуації по всьому світу, проте це особливо відчувається саме в Італії, оскільки більша частина прибутків країни базується саме на сфері туризму.

Саме тому, аби якось відновити інтерес до мандрів, нерухомість в Італії продають лише за € 1. У червні минулого року таку ініціативу створили в комуні Чінкуефронді в регіоні Калабрія.

А підтримали цей проєкт у місті Троїна, що раніше взагалі було столицею Сіцілії, а у 2019 році отримало звання одного з найгарніших міст Італії. Станом на 2014 рік населення міста складає лишень 9 442 особи.

Як купити будинок в Італії? Аби придбати нерухомість в Італії за € 1, необхідно виконати декілька умов:

  • будинок можна придбати на аукціоні — загалом протягом цього року виставили на продаж 130 будинків;
  • потім треба внести заставу у розмірі € 5000;
  • щоб стати повноцінним власником такого житла, необхідно його відновити протягом двох років з часу покупки. Місцева влада навіть допомагатиме у цьому — протягом перших трьох років не стягуватимуть податки з нових мешканців та навіть виділять приблизно € 15 000 на ремонт будинку.

Детальніше дізнатись про можливість придбати нерухомість в Італії за € 1 можна за посиланням.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Геї затролили кремлівських пі**расів

Чоловіка, який стріляв по дітях в Тернополі, взяли під варту одразу у залі суду