Як медики Тернопільської райлікарні “спробували на зуб” голову райради Козорога

Поділитися

Сьогодні колектив Тернопільської центральної районної лікарні зустрівся з головою Тернопільської райради Віктором Козорогом. Медики шоковані жахливою перспективою: ймовірною схемою свободівців під керівництвом мера Тернополя Сергія Надала отримати приміщення районної лікарні в центрі файного міста, а сам заклад пересилити у Великі Бірки чи ще у якусь периферію. Після суспільного збурення мер Тернополя дав публічно задню. Але це його традиційна тактика. Наприклад, обіцяв зберегти комунальну організацію МШЕД з прибирання Тернополя, а нині на території комунальників вже зводяться багатоповерхівки, колектив звільнений, а два десятки мільйонів гривень на прибирання міста освоюють “свої” приватні компанії.

У схемі з рейдерством приміщення районної лікарні Віктор Козорог дрібний виконавець. Голова облради Михайло Головко теж не гравець, бо заглядає в рот Надалу, завдяки якому й став очільником облради та голосам регіоналів із “За майбутнє” Чайківського.

У ході зустрічі медиків з Козорогом, найзмістовнішою була юрист районної лікарні Людмила Крічфалушій. Вона лаконічно коментувала ситуацію. Задавала запитання голові райради по суті. А Козорог займався болтологією. Обіцяв, обіцяв і обіцяв. Конкретики жодної. Ми у відеозаписі намагались прокоментувати його маячню.

Перед зустріччю, неофіційно йшлося, що голова райради приїде сьогодні представити колективу нового виконуючого обов’язки керівника. Йшлося про лікаря-стоматолога без досвіду, але зручного владі виконати її схематоз. В.о. головного лікаря Іван Трач не погодився нібито на знищення медичного закладу. Тому його хочуть “з’їсти”. Не вдалось сьогодні, зроблять усе на так званому конкурсі. Адже хто формуватиме конкурсну комісію? Депутати райради. А хто має більшість в Тернопільській райраді? Свободівці з регіоналами із “За майбутнє”.

Колектив лікарні на стороні Івана Трача. Медики вийшли із приміщення, мерзли, щоб не пустити голову райради до актової зали, фактично не дозволили змінити керівника. Щоб афера не вдалася, Трач пішов офіційно на лікарняне.

Наразі медперсонал виграв невеличку “гру м’язами” перед справжньою “зарубою”, отримав багато обіцянок. Але на це зважати не варто. Перша справжня битва у війні за багатомільйонне приміщення лікарні відбудеться 24 лютого, коли відбудеться друге пленарне засідання третьої сесії Тернопільської районної ради восьмого скликання. Початок о 10 годині.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Суд захистив права сусідів і заборонив власникові використовувати житловий будинок під столярний цех

Рада національної безпеки та оборони запровадила санкції проти кума Путіна Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко