Біля Глибочка зіткнулись лоб в лоб бус та легкове авто

Поділитися

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася 18 березня близько 11:00. Неподалік села Глибочок лоб в лоб зіткнулися бус та легківка.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та бригада екстреної медичної допомоги. За попередньою інформацією, троє людей отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Ще одного чоловіка у результаті удару затисло в автівці. Аби його звільнити, чекають рятувальників.Причину аварії та осіб, постраждалих у ДТП, встановлять у ході слідства.

P.S.

Дві людини загинули в результаті автопригоди на Борщівщині. Вранці, 18 березня, неподалік села Глибочок не розминулися Volkswagen Sharan та Citroen.

 За попередньою інформацією, зіткнення відбулося в результаті виїзду легківки на смугу зустрічного руху. На момент аварії в бусі перебував водій та двоє пасажирів. У іншому транспортному засобі лише кермувальник. В результаті удару водія з Volkswagen вивільняли з металевої пастки рятувальники. Чоловіка з травмами доправили до лікарні. Госпіталізували до медзакладу і всіх людей з буса. Летально завершилася автопригода для водія легківки та одного із пасажирів Citroen. Вони померли в лікарні. Вирішується питання про внесення даного факту в ЄРДР згідно статті 286 частина 3 ККУ. Триває слідство. 

P.P.S.

У цьому ДТП трагічно загинув священослужитель, настоятель Хрестовоздвиженського храму села Монастирок, ієромонах Ярослав Глинський (о. Феодосій).

Про смерть священника повідомив Роман Домітрак. “Отець Феодосій для багатьох жителів нашого краю був духовним лідером, наставником та еталоном високої моральності. Духівник, який завжди міг дати слушну пораду і який залишив осиротілою велику паству. Розділяю смуток близьких та рідних. Нехай опіка Господня полегшить біль втрати найдорожчої для Вас людини, а наші молитви та щирі співчуття применшують родинне горе. Царство Вам Небесне Отче.”,- написав  у соцмережі Роман Домітрак.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

У Львові та Києві оголосили повний локдаун

У Києві продавали довідки про Covid-19: туристи купували для подорожей