У Тернополі мер Сергій Надал і виконком міськради вирішили познущатися з чемпіонів світу і Європи

Поділитися

На останньому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради затвердили Положення про призначення стипендій кращим спортсменам Тернопільської міської територіальної громади у 2021 році.

Так ось, відповідно до документу, стипендія буде призначатися персонально талановитим спортсменам, які є переможцями та призерами чемпіонатів, першостей світу, Європи, України та інших змагань з олімпійських, паралімпійських та дефлімпійських видів спорту, сприяють уславленню громади на всеукраїнському і міжнародних рівнях.

У документі йдеться, що підставою для призначення стипендії є відповідне клопотання та інформація про результати участі в змаганнях спортсменів-кандидатів. Висунення на здобуття стипендії проводять тренери спортсменів, спортивні федерації, асоціації, спілки тощо (осередки Всеукраїнських спортивних федерацій, асоціацій, спілок тощо), керівники фізкультурно-спортивних установ, закладів та організацій. Спортсмен може висунути свою кандидатуру на встановлення стипендії самостійно.

Найкумедніше, що розмір стипендії цьогоріч становить  мізерні 1 тисячу 900 гривень на місяць кожному спортсмену. Це ще чиновники підвищили стипендію! Наголошують в новині на сайті мерії.

Відбір серед кандидатів на здобуття стипендії здійснюватиме спеціальна комісія, склад якої затверджено виконавчим комітетом Тернопільської міської ради.

Люди, які займаються спортом, знають, які шалені кошти необхідно для професійних спортсменів. А тут 1 тисяча 900 гривень. Для прикладу, зарплата мера Тернополя у 2019 році становила 83 тисячі гривень на місяць у 2019 році.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Які додатки є майже в кожному смартфоні українця?

Авто, яке перевозило вакцини від коронавірусу до Бучача, потрапило в ДТП