У Тернополі помер від ускладнень коронавірусу голова міськрайонного суду Роман Грицак

Поділитися

16 березня 2021 року, на 48 році життя, раптово відійшов у вічність Роман Михайлович Грицак, голова Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області. Про це повідомляє пресслужба суду. У скорботному повідомленні йдеться, що він був людиною великого серця, професіоналом своєї справи. Весь колектив Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області висловлює щирі співчуття родині Романа Михайловича та поділяють горе.

Про те, що справедливого суду у Тернополі не було всі ці роки – не згадується. А як відомо, Романа Грицака тричі обирали головою суду з 2014 року. Загалом він пропрацював суддею два десятиліття. У голови суду залишились двоє дітей та дружина. Панахида за покійним запланована 17 березня о 19.00 в будинку печалі, третьому залі, (вулиця Микулинецька, 27). Похорон розпочнеться о 12 годині 18 березня в будинку печалі.

Як може відбутися похорон, коли суддя помер від ускладнень коронавірусу – теж не повідомляють офіційно. Всі пам’ятають, як у Монастириську перших померлих просто викидали в мішках з лікарні. А на похорон людей не пускали. Яму не було кому викопати і закопати померлих. За словами колег покійного, голова суду захворів на початку березня. Його госпіталізували 5 березня. Виявилось, що в нього уражені 70% легень. 13 березня Грицака підключили до апарату штучної вентиляції легень, а через три дні його не стало.

Підлив масло у вогонь й мер Тернополя у своєму співчутті, розповідаючи який добрий був суддя. Але в Тернополі всі знають, які беззаконня творить влада протягом десятиліття.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Українському футболісту ледве не відірвали ноги під час матчу, а в путляндії хокеїста вбили шайбою

У Тернополі вантажівка заїхала в щоку пішоходу