Які моделі Volkswagen сьогодні популярні в Україні?

Поділитися

Як повідомляла інтернет-газета “Про все”, найбільш популярною маркою у розмитненому секонд-хенді в минулому місяці був Volkswagen. У лютому українські номери встигли отримати 4599 уживаних Фольксвагенів.

Посилаючись на дані, які надали в українському представництві Volkswagen, складено рейтинг найбільш популярних моделей німецької марки в нашій країні в цьому році серед нових авто.

Отже, на четвертому місці за результатами продажів за три повних квартала поточного року опинився Volkswagen Passat . Мінімальна вартість моделі – 795 822,96 грн.

Відкриває трійку найпопулярніших «Фольксвагенів» в Україні кросовер Touareg з результатом 289 проданих автівок. Базова вартість – 1 766 229,31 грн.

Volkswagen Touareg

На другому місці йде Volkswagen Polo. Polo обійдеться в суму від 331 513,92 грн. Нагадаємо, що в Україні машина пропонується в кузовах седан і хетчбек.

Найзатребуваною моделлю німецького бренду в Україні стала Volkswagen Jetta, причому з величезним відривом від інших машин. Бестселер обійдеться від 529 тисяч 564 гривень. Популярність моделі в українському офісі марки пояснюють, насамперед, 105-сильним дизелем, з яким вона поставляється в нашу країну. У поєднанні з добрим оснащенням і ціною у такому варіанті Jetta дійсно є одією з найкращих пропозицій в цьому сегменті.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

Продажі уживаних іномарок зросли: топ-5 найпопулярніших авто у лютому

Кіт задушив 4-місячну дитину