Опис букмекера Паріматч на порталі Stavki.ua

Поділитися

На сайті Stavki.ua представлено огляд букмекерської контори Паріматч, послугами якої користуються українці. Рік заснування компанії – 1998, та сьогодні це респектабельний холдинг, що працює на міжнародному ринку. Працює букмекер на підставі ліцензії, приймаючи ставки на різні події. Різні валюти для поповнення пропонує букмекерська контора, де присутні навіть біткоіни. Для беттерів підготовлена широкі лінії, є підтримка бонусами, представлена версія для скачування. Більше ста ринків нараховується на топові події букмекерської контори, а найбільше ставок приймається на спортивні заходи. Для повноцінної участі в букмекерській компанії необхідно пройти реєстрацію. Букмекерська контора займає топові місця в оціночних рецензіях професіоналів.

Букмекер Паріматч та спротивні ставки

Букмекер орієнтується на ставки в популярних видах спорту. Серед пропонованих ринків виділяються: футбол, теніс, атлетика, волейбол, хокей, баскетбол, плавання і багато інших змагань. Представлені великі чемпіонати, такі як ліга Європи УЄФА, ліга чемпіонів, чемпіонати країн Європи та змагання міжнародних збірних. У футбольних ставках багато незвичайних варіантів, крім популярних парі. Наприклад, пропонується прогнозувати на кількість пропущених голів, індивідуальні результати. На інші події варіанти ставок не такі численні, але не менш привабливі. В Парі Матч реєстрація – обов’язкове правило для беттетрів, які бажають виводити призи та насолоджуватися адреналіном.

Букмекерская контора Паріматч в смартфоне

Швидше, ніж десктопова версія, працює мобільний додаток букмекерської контори. Значно економитися інтернет-трафік у додатку, присутній весь необхідний функціонал, можна просто проводити фінансові транзакції. У мобільній версії швидко проводиться реєстрація, проходять онлайн-трансляції матчів, працюють акційні пропозиції. Також, користувачі можуть ставити питання технічної підтримки в клієнтській програмі, вивчати статистику попередніх матчів. Портативний варіант букмекерської програми – зручний інструмент проявити інтуїцію і заробити відмінний капітал.

Весна в Україні завершується грозовими дощами та похолоданням

На Тернопільщині жінка прикидалася працівницею відомого благодійного фонду