У Тернополі проїзд учнів та студентів буде безкоштовним влітку також

Поділитися

Все літо учні загальноосвітніх шкіл, вихованці середніх та професійно-технічних навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів денної форми навчання, які розташовані на території Тернопільської громади, їздитимуть у комунальному громадському транспорті безплатно. Безкоштовно їздять учні та студенти, які мають виготовлену Учнівську/Студентську «Соціальну карту тернополянина» та пред’являть її під час поїздки у міських тролейбусах та комунальних автобусах на маршрутах: №№ 1А, 4, 6, 6А, 9, 21, 23, 29, 31, 32, 35, 37. А також на приміських маршрутах в межах Тернопільської громади: «Тернопіль – Курівці», «Тернопіль – Вертелка», «Тернопіль – Мелашівці –Іванківці – Плесківці», «Тернопіль – Глядки», повідомив мер Тернополя на своїй сторінці у соцмережі.

Якщо раптом водії відмовлятимуть вашим дітям у безкоштовному проїзді телефонуйте одразу за номером управління транспорту 52-15-14 або на гарячу лінію міської ради 0 800 303522 (+380674472919).

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

На початку тижня циклон знову накриє дощами Україну

На Чотрківщині на території лісництва під час виконання лісосічних робіт постраждав лісоруб