12 ознак того, що чоловік в захопленні від своєї жінки

Поділитися

Слова любові завжди приємно чути. Особливо від коханої людини. Але часом слова нічого не значать – і правду можуть показати тільки вчинки. Як же дізнатися, чи любить вас чоловік без традиційного “я тебе кохаю”?

1. Щоденне “доброго ранку!”

Якщо ваш партнер вважає важливим привітати вас вранці, то ви, безумовно, перша людина, про яку він думає кожен день, а це значить немало.

2. Він завжди радий бачити вас

Немає значення, наскільки важким був його день, він завжди радий вас бачити.

3. Він завжди уважно вас слухає

Ні для кого не секрет, що дівчата можуть говорити без зупинки, але якщо ви дійсно цікаві йому, він, безумовно, буде радий слухати вас. І не буде скаржитися, що ви говорите занадто багато.

4. Він поважає вашу думку

Якщо ви говорите, що ця стрижка йому не йде або ця робота не піде йому на користь, він буде прислухатися до вашої думки, навіть якщо думає інакше.

5. Він віддає вам велику частину ліжка

Він не дозволяє собі займати занадто багато простору на ліжку, адже він поважає та піклується про вас. Навіть під час сну.

6. Він завжди поруч, щоб допомогти

Якщо у вас був вкрай важкий день на роботі, або вам потрібна допомога з продуктами, або ви хворі, то він завжди буде поруч, щоб допомогти вам, і зробить це абсолютно безкорисливо.

7. Він пам’ятає важливі дати

Якщо він пам’ятає дні народження, річниці та ювілеї, це означає, що ці дати вплинули і на його життя теж.

8. Він любить дивувати вас без причини

Іноді він може прийти до вас з коробочкою ваших улюблених кексів. Ці знаки уваги означають, що ваш чоловік шалено любить і цінує вас. І йому подобається, коли ви радієте.

9. Він отримує задоволення від того ж, що й ви

Незважаючи на те, що у нього запланований важливий матч з тенісу в неділю, він все одно піде з вами на SPA-процедури, тому що піклується про ваші інтереси і цінує час, проведений з вами.

10. Він любить “влаштувати романтику” для вас двох

Для нього романтика не означає секс. Йому просто приємно проводити з вами час. Тому що це допоможе йому зробити вас ще трохи ближчими і дасть можливість дізнатися про вас що-небудь нове.

11. Він пишається вами

Він завжди радий, коли ви чогось досягаєте. І навіть коли у вас щось не виходить, він все одно пишається вами і підтримує.

12. Він захищає вас

Це не означає, що він б’є іншого хлопця, який випадково подивився на ваші груди. Звичайно, він буде захищати вас і перед друзями, і перед недоброзичливцями. Але найголовніше – що він завжди піклується про вас, і саме завдяки його підтримці ви відчуваєте себе захищеною.

Справжні чоловіки, як думають багато дівчат, зовсім не вимерли, як мамонти. Просто за всією мішурою у вигляді красивих слів ми перестали помічати вчинки. Якщо ви зустріли чоловіка, який відповідає всім 12-ом перерахованим вище пунктам, значить, вам пощаслило.

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

В Музеї Революції Гідності відбудуться літературні читання “Поезія війни”

5 правдивих фактів, в яких впізнає себе кожен знак Зодіаку