Бігові кросівки: переваги, ознаки та кращі моделі

Поділитися

На початку 70-х років минулого століття у США почався «біговий бум», з того ж часу існує попит на бігові кросівки. Пройшло вже майже півстоліття і відбулось багато змін: з’явилися компанії-гіганти, які кожного року постачають мільйони пар бігових кросівок по всьому світу.

Якщо вам потрібно придбати спортивне взуття, то можна звернути увагу на кросівки NIKE в Megasport, в цьому інтернет-магазині покупцям пропонують найбільш популярні моделі популярного бренду, наприклад, Air Zoom Pegasus, Air Presto, Air Max Sc. Під час вибору взуття зверніть увагу на розпродаж, це шанс заощадити до 50 %. Після оплати товару за допомогою банківської картки магазин надішле замовлення обраною поштовою компанією. 

Переваги та ознаки бігових кросівок

Якщо ви мрієте про біг асфальтовими доріжками міста, то треба розуміти, що взуття повинно відрізнятись від трейлів та шиповок. Перевірте, щоб у обраній моделі були:

  • в передній частині м’яка та гнучка підошва, позаду – жорсткі елементи, які надійно зафіксують стопу;
  • верхня частина, яка виготовляється з «дихаючого» матеріалу;
  • амортизація у п’ятковій частині підошви;
  • гумові вставки на зовнішньому боці носочку та біля п’яти;
  • знімні устілки;
  • вага не більше 400 г.

Якщо ви бажаєте зайнятися бігом, то не треба економити на взутті. Високоякісні кросівки не тільки зроблять біг комфортним, вони зменшать ударне навантаження на суглоби та кістки, що буде запобігати травмам.

Найбільш популярні моделі бігових кросівок

Zoom Fly 3 від бренду NIKE найбільш популярні у користувачів, адже вони підходять для тривалих пробіжок завдяки пружній підошві з гарною підтримкою, відмінним зчепленням та амортизацією.

Omni ISO 2 від бренду Saucony відрізняються відмінною зносостійкістю та амортизаційними властивостями, користувачі окремо відзначають сучасний дизайн та оригінальну форму такого взуття.

Alphabounce+ від бренду Adidas створені з використанням сучасних технологій, вони підходять для повсякденних пробіжок та ходи завдяки відмінній підтримці зводу стопи. Вони також багатофункціональні – модель  Alphabounce+ підходить для тренувань як на вулиці, так і у залі.

990 v5 від бренду New Balance отримали високі оцінки від користувачів, адже таке взуття має зручну посадку на нозі, що забезпечує комфорт. Також ця модель підходить для повсякденного використання, для бігу по шосе та біговій доріжці.

С помощью смартфона можно быстро выиграть в топовом казино Gold Cup

Біля Лісків на Збаражчині загинув 37-річний водій