Два життя на Тернопільщині забрала вода за минулу добу

Поділитися

Два нещасних випадки на водоймах Тернопільщини зареєстрували правоохоронці 28 липня.

Близько 13:20 на лінію “102” надійшло повідомлення від жителя села Струсів Микулинецької територіальної громади про те, що у Сереті він виявив тіло односельчанина. П’ятдесятирічний чоловік пішов купатися і втопився. При огляді тіла судово-медичний експерт слідів насильницької смерті не виявив.

Нещастя трапилося і в багатодітній родині на Теребовлянщині. Вода забрала життя 16-річного юнака.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що потерпілий того дня прийшов на роботу до батьків. Чекав їх на ставку. В кінці робочого дня, о 17:00, батько намагався додзвонитися до сина, але той на дзвінки не відповідав. Він разом з співробітниками пішов шукати юнака, але марно.

Близько 18.00 один з робітників на березі штучного ставка, що знаходиться на території приватного підприємства, побачив одяг дитини, а у водоймі тіло неповнолітнього. Реанімувати хлопця не змогли.
Бригада екстреної меддопомоги, яка прибула на місце нещастя, констатувала лише смерть дитини.

Обидва факти правоохоронці внесли в ЄРДР згідно із статтею 115 Кримінального кодексу з позначкою “нещасний випадок”.

Щоб запобігти нещасним випадкам на водоймах, працівники ювенальної превенції регулярно проводять профілактичні зустрічі з мешканцями краю. Вони щоразу наголошують про небезпеку, яку несе вода.

“Пам’ятайте про те, що вода – не місце для «ігор». Купатися можна тільки у спеціально визначених місцях під наглядом дорослих, не використовуючи для плавання знаряддя, які для цього не передбачені – дошки, колоди, камери від автомобільних шин тощо – та не запливаючи за попереджувальні знаки”, – нагадує старший інспектор з особливих доручень відділу ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області Володимир Пахолків, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області 

Хочете отримувати новини в месенджер? Підписуйтеся на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ чи долучайтесь до нашої групи у Вайбері Ми є також в Instagram , у facebook та  whatsapp

На Львівщині під час отримання хабаря затримали військовослужбовця

За тиждень тернопільські поліцейські задокументували майже тисячу порушень правил дорожнього руху