Що можна подарувати подрузі на день Святого Валентина?

Поділитися

У день Святого Валентина кожній людині хочеться оточити своїх близьких любов’ю та увагою, особливо, якщо йдеться про близьких друзів. Саме тому багато хто намагається в цей день вручити подарунки не тільки своїй другій половинці, а й найкращому другу чи подрузі. Спеціально для вас ми зібрали кілька непоганих ідей презентів, які точно сподобаються вашій подрузі та подарують їй по-справжньому святковий настрій у цей день.

Термочашка

Досить-таки непоганий варіант для подарунка. який особливо доречний у холодну пору року. Ну а оскільки день Святого Валентина відзначають у лютому, то такий знак уваги неодмінно стане у нагоді вашій подрузі. Вона зможе брати таку чашку на роботу, у різні поїздки та відрядження, на природу, на прогулянку та просто використати її вдома. Звичайно ж, вам варто приділити особливу увагу дизайну чашки, адже ви можете вибрати як класичний виріб зі Старбакс, так і чашку з яким-небудь забавним мемом або яскравим малюнком.

Солодощі

У день Святого Валентина прийнято висловлювати своє кохання та тепле ставлення, і солодощі чудово допоможуть вам у цьому! Адже якщо ваша подруга той ще ласун, то вона точно прийде в захват від подібного подарунка. Ви можете вручити їй цукерки з алкогольними смаками, шоколад з різними спеціями, фігурку з марципану, солодощі зі Сходу, капкейки у формі серця, букет із ягід у шоколаді або маршмеллоу, великий набір желейних ведмедиків та багато іншого.

Сертифікат на враження

Одним із найнезабутніших і найбажаніших подарунків для вашої подруги стане подарунковий сертифікат, який ви можете вибрати для неї на https://www.bodo.ua/podarki-na-14-fevralia/podruge/. Там ви знайдете величезну кількість цікавих вражень, серед яких дегустація вина та сиру, тайський масаж, квест-кімната, вечеря в італійському ресторані, фотосесія, spa у темряві, йога у повітрі, майстер-клас створення флораріуму, флоат-капсула, запис синглу, курси візажу та багато іншого.

Подушка

Бажаєте вручити своїй найкращій подрузі щось практичне? Тоді ви завжди можете розглянути саме цей варіант як подарунок для неї. Причому, це може бути як декоративний виріб, наприклад у формі серця або з якимось цікавим принтом, так і популярна у багатьох мандрівників подушка під шию. Вона теж може бути у вигляді якоїсь тварини, персонажа або фрукта і її можна використовувати як під час поїздок, так і в офісі або вдома, при цьому, вона дуже позитивно вплине на здоров’я вашої подруги.

Косметика

Зазвичай дівчата багато знають про смаки своєї подруги, у тому числі і про те, якою саме косметикою вона користується і які бренди їй подобаються. Так що якщо ви в курсі того, що подобається вашій подрузі в цій сфері, то ви точно зможете знайти для неї якийсь косметичний засіб. Причому, це може бути як щось для макіяжу, наприклад хайлайтер, туш, тіні, помада, консилер або бронзер, так і нейтральні варіанти, як крем для догляду за обличчям, скраб, молочко для тіла, мило ручної роботи або бомбочки з піною для ванни.

Кожен із цих варіантів хороший по своєму, вам лише потрібно вибрати те, що на вашу думку найбільше сподобається вашій найкращій подрузі!

 

0

На концерт Ірини Федишин у Тернополі нагнали бюджетників

Як заробляти гроші на ігрових автоматах