Одним кремлівським українофобом менше: помер Жириновський

Поділитися

У Росії помер скандально відомий політик-українофоб Володимир Жириновський.

Інформацію про смерть лідера ЛДПР підтвердив у коментарі російський сенатор Олександр Пронюшкін.

9 лютого російські ЗМІ повідомили, що Жириновський госпіталізований у важкому стані з коронавірусом.
Лікарі діагностували у нього значне ураження легень.
Жириновський раніше неодноразово стверджував, що отримав вісім щеплень проти коронавірусу. Примітно й те, що використовував він саме російську вакцину — для перших трьох щеплень він обрав Супутник V, потім тричі вколовся ЕпіВакКороною, а як сьома і восьма дози використовував КовіВак.
Жириновський був епатажним депутат державної думи росії, лідером партії ЛДПР.
Володимир Жириновський помер 25 березня.

Російські ЗМІ повідомили, що політика госпіталізували з «Омікроном» – він був у критичному стані. При цьому ЛДПР спростовували повідомлення про погіршення його самопочуття.

10 лютого ЗМІ повідомили, що Жириновський перестав впізнавати оточуючих.

Володимир Жириновський завжди відрізнявся скандальними заявами.

Він часто говорив відверто маячню. Був таким собі клоуном російської політики хоча яка там політика. Він був просто блазнем Кремля.

Про смерть Жириновського наприкінці лютого вже сповіщали російські ЗМІ, але тоді це виявилося фейком.

Зазначимо, що скандально відомий російський політик Володимир Жириновський з 2014 року активно підтримував окупацію Криму та Донбасу, а також допомагав бойовикам так званих ЛНР та ДНР, передаючи їм гроші та навіть автомобільну техніку. Останні заяви Жириновського на тлі скупчення російських військ біля кордонів України також були досить кровожерливими.
Політична діяльність Жириновського характеризується вкрай скандальними популістськими висловлюваннями. Неодноразово звинувачувався в неповазі до опонентів, зокрема, під час передвиборних дебатів в 2012 році неодноразово погрожував опонентам стратою або тюремним ув’язненням в разі приходу до влади. З ім’ям Жириновського був пов’язаний ряд публічних скандалів і бійок (особливо в 1994—1995 роках), які додали йому популярності серед неосвічених виборців.

Від редакції “Про все’ хочемо побажати покійному –  земля скловатою. Очікуйте незабаром на концерті Кобзона кремлівського карлика.

Мова має значення! В бібліотеках тимчасово окупованих територій Луганської, Донецької, Чернігівської та Сумської областей російські окупанти почали вилучення української історичної та художньої літератури

Батько і син з Харкова намагались незаконно перейти український кордон із тисячами доларів та євро