Під час війни в Україну прилетіли рожеві пелікани

Поділитися

Вже двадцять восьму добу іде жорстока боротьба українського народу з варварами 21 сторіччя. Періодично орки бомблять з Чорного моря по різним містам нашої країни. Над Тузлівськіми лиманами, над акваторією і над прилеглими територіями зростає шумове навантаження і ризики постійно підвищується. Але життя в природі іде своєю чергою. І ось, нарешті в Національний природний парк “Тузлівські лимани” з’явилися родзинки Тузлівських лиманів – рожеві пелікани. Нещодавно я писав що у нас появились кучеряві пелікани https://www.facebook.com/rusevivan/posts/1930720223780727 Рожеві пелікани будуть триматися на наших лиманах до перемоги над ворогом. І сподіваюсь, що багато патріотів і друзів нацпарку зможуть незабаром подивиться на них і зробить з насолодою занурення у наши лимани і Чорне море, щоб відродити свій дух та здоров’я.

Я є голос безголосої природи, і я, як і багато моїх колег і друзів в Україні і за кордоном, боротимусь і за природу, і за мою країну Україну до переможного кінця. Україна обов’язково відродиться!

Ми разом із безстрашною українською армією, кожен як може, повинні захищати свою землю від віроломних варварів – від російської імперії зла.

Борітеся – поборете, вам Бог помагає!

Слава Україні, Слава українському народу!

Іван Русев,

доктор біологічних наук, професор, науковий журналіст,

Національний природний парк “Тузлівські лимани”

 

За місяць війни в Україні рашка втратила орієнтовно 15 800 своїх військових

Мова має значення! В бібліотеках тимчасово окупованих територій Луганської, Донецької, Чернігівської та Сумської областей російські окупанти почали вилучення української історичної та художньої літератури