Москалі бояться їхати на війну з Україною

Поділитися

«Успіхи» російської мобілізації – відмови, рапорти, переховування та самокаліцтва

▪️Підрозділ російських спецпризначенців, що має досвід бойових дій в Сирії, у повному складі відмовився брати участь у подальших спробах штурму Маріуполя. У боях проти ЗСУ з 2 по 4 квітня цей підрозділ втратив близько 30 військовослужбовців. Відтак, надалі спецпризначенці вирішили не випробовувати долю.

▪️Останні дані щодо відбору на військову службу в РФ свідчать про низький рівень зацікавленості росіян у службі за контрактом. Згідно звіту про результати рекрутингу в місті Єкатеринбург, навіть на розмову щодо можливості підписання контракту погодилось менше 1% громадян, що перебувають в запасі.

▪️З 397 кандидатів тільки 2 дали згоду на співбесіду. Відмовились – 52, не вийшли на зв’язок – 203, робота щодо 140 кандидатів ведеться.

▪️Відзначається і вкрай низький моральний стан вже мобілізованих. Зокрема, 7 березня з Новоайдарської поліклініки в напрямку Луганська було відправлено два автобуси ПАЗ із пораненими військовослужбовцями РФ. Відзначається, що переважна більшість з них мають поранення ніг. За висновками лікарів – найвірогідніша причина цих поранень – самокаліцтва з мето уникнення повернення в зону бойових дій.

Посилання на звіт про результати рекрутингу в місті Єкатеринбург читайте за цим посилання https://drive.google.com/file/d/1X5J7ydJDRf2M17k-Ee3tkulwoC4j9U07/view

У наймасштабнішому уроці фізкультури взяли участь близько 100 тисяч школярів

За продаж гуманітарної допомоги з Фінляндії затримано мера