Збройні Сили України потребують карет швидкої допомоги

Поділитися

Ми, група компаній фармацевтичного ринку України, що об’єднує в собі мережу аптек під торговими марками «Аптека «Подорожник», «Аптека «БАМ», «Ощад Аптека» (надалі – ГК «Мережа аптек «Подорожник»). Відчуваючи моральний обов’язок перед суспільством і державою, ми без вагань відгукнулись на запит Збройних Сил України забезпечити їх каретами швидкої допомоги для евакуації військових та цивільних із зони бойових дій.

Про це сказано у зверненні ГК «Мережа аптек «Подорожник» до європейських компаній.

В країні є величезна потреба у медичних спецавтомобілях необхідно надати військовим більше 200 авто! Збройні сили російської федерації навмисно знищують карети швидкої допомоги, щоб нанести максимальну шкоду військовим та цивільним і зробити неможливим порятунок поранених.

«Ми шукаємо в Європі медичні спецавто категорій: «А», «Б», «С» (реанімація) та броньовані автомобілі швидкої допомоги. Готові придбати чи отримати в якості благодійної допомоги у великій кількості. Також, нам необхідна допомога з оцінкою стану авто в різних країнах (Великобританія, Іспанія, Італія, Німеччина, Франція, Польща, Ізраїль та ін.) та доставкою їх в Україну!», – каже фінансовий директор ГК «Мережа Аптек «Подорожник» Андрій Матківський.

Як сказано у зверненні, кожен, хто хоче взяти участь у цій місії чи має корисні контакти або інформацію може звернутись до керівника проєкту Ольги Гречко +380 67 784 07 44, або o.hrechko@da.lviv.ua. Також українці будуть вдячні за поширення чи доведення цього звернення до якнайбільшої кількості журналістів, державних службовців, менеджерів відповідних компаній. «Наша сила в людях, цивільних і військових. Наш обов’язок зберегти їх живими для захисту, розбудови і відродження України. Друзі України, ми просимо вашої допомоги!», – закликала Ольга.

Довідка про компанії (станом на 23.02.2022):

Група компаній «Мережі аптек “Подорожник”, здійснюють діяльність під торговими марками ТМ «БАМ» та ТМ «Ощад Аптека», «Подорожник» на фармацевтичному ринку понад 22 роки. Управляючою компанією є Приватне підприємство «Соломія-Сервіс», засноване в 1998 році. Група налічує близько 1200 аптек, розташованих у всіх областях України. Постійними клієнтами мереж є понад 7 мільйонів українців, щодня аптеки відвідує близько 300 тисяч покупців.

 

 

Обіг валютного ринку в Україні скоротився в 5 разів

Українці труять російських окупантів алкоголем та їжею