Британець взяв до себе пожити львівську біженку, а через два тижні пішов із нею від дружини та дітей

Поділитися

Батько двох дітей втік із українською біженкою лише через десять днів після того, як він і його партнерка прийняли її у свій будинок.

Охоронець Тоні Гарнетт, 29 років, покинув 28-річну Лорну після того, як закохався у 22-річну Софію Каркадим зі Львова, пише британське видання The Sun.

Тоні з Бредфорда, Вест-Йорк , сказав: «Ми плануємо решту нашого життя разом».

Софії Каркадим, яка втекла зі Львова на початку війни, Тоні надав притулок у Великій Британії.

22-річна Софія зізналася: «Як тільки я його побачила, мені він сподобався. Це було дуже швидко, але це наша історія кохання. Я знаю, що люди подумають про мене погано, але це трапляється. Я бачила, яким нещасним був Тоні».

Тоні додав: «Я знаю, що люди подумають, що це сталося так швидко, але ми з Софією знаємо, що це правильно. Це почалося з мого простого бажання вчинити правильно і дати дах над головою тій, яка потребує. Але саме Софія прийшла в моє життя, і я завжди буду вдячний за це».

ІТ-менеджерка Софія поїхала до Берліна, де тижнями чекала на отримання британської візи .

Зрештою, 4 травня вона прилетіла в Манчестер і переїхала до Тоні та Лорни в Бредфорд, Західний Йорк. Але її приїзд викликав напругу, яка невдовзі закипіла.

Тоні перемістив свою шестирічну доньку зі своєї кімнати на двоярусне ліжко разом із її трирічною сестрою, щоб звільнити простір — незважаючи на заперечення Лорни.

Потім, коли вони жили разом, Тоні і Софія закохалися один в одного.

Доньки Тоні та Лорни також приїхали до Софії, але Лорна обурилася через зв’язок, який вони відразу ж утворили.

Нарешті Лорна наказала Софії піти — і Тоні пішов слідом.

Прабатьки Тоні втекли до Великої Британії з росії ще 60 років тому — саме ця сімейна історія спонукала його брати участь у програмі прийому українських біженців. За його словами, у тому, що сталося далі, немає нічиєї провини — просто так повернулося життя, повідомляє lviv1256.com/news

В Україні відміняють соціалізм: Нацбанк скасував обмеження курсу для продажу готівкової валюти в банках

На Луганщині російські “орки” виловили з озера декоративних рибок і з’їли