Вибір міського рюкзака: як не помилитися

Поділитися

Сучасні міські рюкзаки мають стільки функціональних відмінностей, що перед придбанням варто їх уважно розглянути. Порівняти та замовити зручно на сайті Samsonite за допомогою різних фільтрів та сортувань. І тоді покупка буде не тільки вигідною, а й зручною та корисною.


Параметри вибору: навіщо та для чого

З практичної точки зору перед вибором рюкзака для міста варто звернути увагу на такі критерії:

міцність — від неї залежить максимальна вага вантажу, який можна переносити;

зручність — наявність широких лямок, анатомічної спинки та вентиляції допоможе розподілити навантаження та забезпечити комфорт;

водостійкість — тканина оброблена спеціальною речовиною, яка відштовхує воду, це дозволить не хвилюватися про свої речі навіть під час опадів;

компактність — складений рюкзак повинен займати мінімум місця;

місткість — для міських моделей оптимальним вважається об’єм близько 30 літрів;

забарвлення — по можливості має гармоніювати із загальним стилем, зручніше вибрати універсальні кольори (чорний, коричневий або сірий).

Бренд, безумовно, також має значення під час вибору товару. Тому при виготовленні рюкзаків на першому місці стоїть якість, а не ціна.

Внутрішнє наповнення: місця вистачить для всього

Багато сучасних моделей передбачають відсік для ноутбуків або планшетів із захистом від механічних пошкоджень. Часто можна зустріти спеціальні непроникні кишені для смартфонів або плеєрів.

Зустрічаються вироби навіть із термовідділенням, що здатне тривалий час зберігати холод або тепло. Зручно, коли в рюкзаку багато невеликих кишеньок для розміщення аксесуарів: ключів, навушників або окулярів.

Якщо рюкзак оснащений поясним ременем, це допомагає розподіляти навантаження. Грудна стяжка дозволяє підігнати сумку під особливості фігури власника.

У дощову погоду доречним виявиться дощовий чохол, який захищає речі від намокання.

Матеріали: міцність найважливіша

Міський рюкзак повинен бути зносостійким, тому що зазвичай його носять цілий рік у різних погодних умовах.

Найчастіше використовується поліестер та нейлон з грубим плетінням. Популярна тканина добі, що відрізняється своїми водовідштовхувальними властивостями. Досить поширені вироби з натуральної шкіри, які дуже привабливо виглядають.

Найголовніше правило одне — міський рюкзак має підходити до вашого ритму життя та стилю свого господаря.

 

Перший московський окупант отримав реальний вирок українського суду

Як тернополяни-рагулі з грошима знищують Тернопіль