Саркастичний гороскоп про жінок всіх знаків Зодіаку

Поділитися

Овен

Жінка Овен капец буйна та імпульсивна. Неначе вона в перманентному стресі або на гормонах. Ну, або п’яна. Може влаштувати емоційний скандал або некрасиву бійку. Вона до того ж сильна. Запросто візьме у лікаря кров з носа. Тому повільні Раки і Козероги їй здаються вимогливими. Мужика Діву вона дратує своєю незалежністю. Близнюка нещадно задомінує. Терези для неї занадто розважливі й боягузливі. А їй потрібен не нудний мужик. Стрілець, наприклад. Лев теж норм. Будуть разом випробовувати ядерну зброю. Але це ще не вся правда. По суті жінка Овен все-таки дитина. Причому якась покинута. Яку всі забули. І про це всі її переживання.

Телець

Жінка Телець найбільш нормальна. Пече пироги, чистоту в будинку підтримує, диспансеризацію з дітьми не пропускає. І на роботу встигає ходити. Емоції правда ретельно маскуються. Якось вона боїться цих спалахів. Взагалі не розуміє принади драми по смс, наприклад. Один головний біль і шкідливі випромінювання. Їй абсолютно не підходять всякі там безтурботні Близнюки. Овен для неї взагалі шаблонний ідіот. Діва ок. Будуть все життя вдосконалюватися в плануванні. З Козерогом зможуть накопичити на красиве життя. Головне придушувати в собі бажання любити, а то ще закохається в якогось Рака і буде до пенсії стабілізувати йому настрій.

Близнюки

Жінка Близнюки така типу легка і безтурботна. Насправді знервована. Постійно переставляє меблі і закохується. Якщо поруч з нею мужик Близнюки, то вони взагалі можуть не перетинатися. У нього купа справ в одному кінці міста, у неї в іншому. Від Скорпіона вона вдариться тікати, тому що ці мужики ревниві шантажисти. Діви взагалі не зрозуміло навіщо живуть. Напевно, щоб економити електроенергію, і виплачувати кредит. Риби теж загадка. Їм дуже важливо довести, що вони найнещасніші від усіх. Ось вдалий ніштяк. З ним вона буде на одній хвилі. Правда обидва будуть з ентузіазмом зраджувати, може він навіть буде користуватися її хатою, але це не страшно, тому що у них по життю принцип – живи і давай жити іншим.

Рак

Жінка Рак найбільш образлива, недовірлива і безпідставно дратівлива. Мужика нехтує своєю турботою. Нібито глибока, насправді болото. Вірить у переселення душ. Їй ідеально підійде Скорпіон. У них демонічна пристрасть. На ранок ноги не зводяться. З Дівою хороше дозвілля. Впорядкувати шкарпетки в шафі, наприклад. З Тельцем теж цінності збігаються. Затарить холодильник до упору і таке інше. Близнюки будуть не в тему зі своїм аналітичним розумом. Козерогові не сподобається її нав’язливість, а він їй буде здаватися занадто холодним. Від Стрільця взагалі один дискомфорт.

Лев

У жінок Левів манія величі і нездорове марнославство. Зате її дуже легко нейтралізувати лестощами. Їй підійде будь-який багатий мужик. Ідеально, якщо він буде Терези, ніхто так якісно не вилизує мозок, як цей. Важко буде з Тельцем, бо цьому чоловікові не можна перечити, він починає бикувати. З Рибою взагалі фіаско. Риба може бути уважним, а більше він нічого не може. Зі Скорпіоном теж не фонтан, тому що занадто багато заборон і контролю з його боку. З Козерогом точно без шансів – крутив він цей культ особистості.

Діва

Жінка Діва робить з себе бездоганно правильну. Насправді вона просто зациклена. Коли встановлені правила – ситуацію простіше контролювати. З Дівою жити, це не зітхнути ніфіга. Навіть мужик Діва ламається. Овен взагалі не варіант, тому що несе радість і збитки. Лев собі на умі і погано контролюється. Стрілець збанкротить своїми ідеями. Риба млявий. Близнюк фуфлогон. Інша справа Рак. Домашній, передбачуваний, керований. Козеріг теж молодець, але Телець ще краще. Дівам головне, щоб мужик був адекватний. В принципі, якщо Діву мотивувати, то вона і зі Скорпіоном уживеться. Відверто кажучи, мотивована Діва і до радіації пристосується.

Терези

ЖінкаТерези, це бардак. У гороскопах пишуть про рівновагу. Аякже! Це постійні коливання і безпорадність. Тому їй підійде чоловік, який буде вирішувати всі проблеми, особливо всякі повсякденні, бо вони як правило не закінчуються. Припустимо Овен. Він же взагалі не бариться, хіба це не чудово? Лев надмірно самовпевнений. Стрілець теж такий весь без зусиль успішний. Водолій ні чорта не боїться. Телець пробивний і вміє кричати на людей. Тільки не Близнюки, цей навпаки додасть бардаку. Риби аморфні. Скорпіони з жалом в дупі. Діва і Козеріг незручні якісь, сперечаються вічно. Терези годяться, вміють стіл сервірувати красиво.

Скорпіон

Жінка Скорпіон офіційно вважає всіх бидлом, і тільки себе гідною зрілою особистістю. Взагалі не вміє прощати. Кривдників вона переслідує, мстити її по кайфу. Мужиків вибирає інтуїтивно. Їй подобаються вгодовані, вони самі по собі не унікальні, але витривалі, що важливо в досягненні матеріальних благ і оргазмів. Рак вміє підлаштуватися під будь-які фантазії. Для Діви все життя, як олімпіада, жінка-Скорпіон проканає за допінг. Козеріг олдскульний – шпиль з повною самовіддачею. З Рибами можна довго і розслаблено. Ось з Овном вже не те, сеks як три підходи зі штангою: перший базовий, другий в помірному темпі, третій чисто закріпити. Лев сам на себе частіше наярює. Близнюкам взагалі погомоніти важливіше, ніж прелюдія. У Стрільця немає ніякої загадки. Водолій щось якийсь дивний мужик, як аніме з субтитрами. Скорпіон підійде, але цей і мозок до того ж має. Взагалі, дарма цю жінкою вважають такою сукою, насправді вона мила, як сурикат. Решта понти.

Стрілець

Жінка Стрілець робить вигляд, що любить працювати навіть у вільний від роботи час і обов’язково на знос, ну, як у бюджетній польській порнусі. Якимось чином примудряється не перегравати, коли включає різнобічну особистість. Розбирається в айкідо, лагодить змішувачі, вишиває потрошку. Ідеально, якщо чоловік їй зустрінеться того ж знака. Щоб не змішувати арійську кров. Два Стрільця, це як два бушмена в пошуках їстівних личинок комах. Цікаво і з користю проводять час. Овен теж підійде, він ведеться на будь-яку агітацію, аж до збільшення народжуваності. Чоловік Терези для неї недостатньо ініціативний, не зрозуміло навіщо його взагалі з лікарні виписали. Водолій скоріше для дружби, ніж для стосунків. З ним можна, наприклад, машину викрасти, а сім’ю будувати запаришся. Близнюки банальні дармоїди. Рибам важливіше у стосунках концепція, а їй на таке пофіг і це може бути предметом непорозумінь і конфліктів. Скорпіон даремний егоцентрик. Рак сумний. У Козерога немає ніякого натяку на чудеса. Важко коротше пару знайти. Раптом завтра війна, а ти втомилася.

Козеріг

Жінка Козеріг на вигляд спокійна, але насправді депресивний фашист. Вічно всім незадоволена, практично батько всіх критиків. Щоб догодити їй, потрібно хардкорно вивернутися навиворіт, і то вона навряд чи оцінить. Не виключено, що через цих жінок чоловіки придумали собі альтернативну орієнтацію. Проте, прекрасні стосунки можливі з Раком, він якраз повністю розуміє і любить неприступних. Іноді з Дівою, якщо той не буде вести себе, як страшний учитель математики. З Козерогом, мабуть, саме те, головне поступитися йому правом вважати себе ідеологічною іконою. Леви і Тельці теж цілком. Дивно, але навіть від Риби її не буде нудити. А ось Овни доведуть своєї вперістю, Терези і Близнюки своїми метамфетаміновими планами, що не вписуються в реальність. Демократичний Водолій швидше для дружби, ніж для тоталітарних стосунків. Насправді Козероги виходять заміж через дві причини. Щоб легально займатися сеksом або заради високого становища. У чому ще може полягати щастя, вони без поняття.

Водолій

Жінка Водолій універсальна. У неї для будь-якої життєвої дупи навички в асортименті. Ще чуйка мерчендайзера. І постійний внутрішній аудит косяків. Людям непосвяченим може здатися, що вона з цих неймовірних жінок, кі порпаються в налаштуваннях Однокласників, в пошуках кнопочки, щоб прости господи он-лайн не було видно. Насправді це висококласний психоаналітик, з характером системного адміністратора. Окрім жартів. Інтерфейс розвороту будь здоров. Їй підійде Овен, тому що ці чоловіки не мовчать, навпаки, витрушують всю правду і якщо від його вчинків захочеться блювати, то відразу, а не коли вже набрали кредитів на зубні протези. Відмінно вийде ладити з Близнюками, будуть один одного відмазувати від ментів. Цікаві взаємини з Левом. З Терезами, до речі, теж вийде, головне йому не пробрехатись. Чудовий союз зі Стрільцем, прям те, що доктор прописав. З Козерогом більш-менш. З Тельцем так собі, тому що вони все-таки дуже штатні. З Раком буде складно, занадто він замкнутий. Діва занудить своїм педантизмом. Зі Скорпіоном вийде мильна опера, а Риби задушать своїми неаргументованими глибокими, як дно Байкалу, почуттями.

Риби

Жінка Риба в чомусь шахидка. Постійно зачаровується якоюсь фігньою, ігноруючи здоровий глузд. В голові всяке сміття з серіалів, оповідань подруг про не реалізоване особисте життя і власні химерні уявлень про життя і чоловіків. Прикидається піднесеною і міркує про колористику в картинах Малевича, сама зациклена на грошах і живе з думкою, що заслуговує більшого. Тому їй гарно підійде Телець. Вилитий принц. Теж йде з матеріального. Можна з Козерогом, але від нього складно буде ходити на ліво. Добре вийде помріяти про нездійсненне з Раком. Скорпіон її швидше за все підпорядкує. З Дівою похмуро, шопінг дозований. З Рибою практично нереально, тому що обидва парадоксально втрачені і плаксиві. Терези зійдуть в коханці. Водолій клінічний гуляка. А з Близнюками різноманітність життя буде відволікати від одноманітності страждань душі.

Як українським льотчикам вдається збивати російські ракети

75% опитаних вважають, що справи в Україні рухаються у правильному напрямку