6 способів заощадити на оренді автомобіля в Тернополі

Поділитися

Прокат автомобілів – поширена та популярна послуга у всьому світі, якою користуються тисячі людей щодня. Ви можете орендувати автомобіль в будь-який зручний для вас час, наприклад, коли ви хочете здійснити подорож країною або за кордон, замовити трансфер в аеропорт або на вокзал, зробити яскраву фотографію або просто покататися, як вам зручно.

Звичайно, у деяких випадках оренда машини може коштувати досить дорого. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як можна заощадити гроші під час оренди автомобіля.

Порівняйте кілька різних варіантів

На ринку існує багато компаній, що пропонують послуги орени авто в Тернополі https://bls.ua/ua/orenda-avto-ternopil. Однак умови та вартість можуть змінюватись, іноді дуже значно.

Іноді, замість того щоб звертатися в першу-ліпшу компанію, витратите трохи більше часу на пошук ідеального варіанту. Чим довше термін оренди, тим більше ви можете заощадити. Витративши лише кілька хвилин на пошук кращої пропозиції, ви зможете уникнути переплати.

Бронювання автомобіля через інтернет

Майже всі сайти прокату авто пропонують можливість забронювати автомобіль у декількох компаній. Ви можете вибрати найбільш вигідну пропозицію прямо з дому через Інтернет. Замовити додаткові опції, такі як дитячі крісла безпеки, включити комплексне страхування і т.д., а також вказати місце, де автомобіль повинен чекати на вас в аеропорту, і номер вашого рейсу.

Не сплачуйте за додаткову страховку

Компанії з прокату авто розраховують на те, що ви не знаєте умов страховки, що вже є у вас, тому вони намагаються нав’язати додаткові умови. Цього можна уникнути, уважно вивчивши умови та положення. Якщо вона вам не потрібна, то ви не повинні платити за додаткову страховку.

Уникайте додаткових витрат

Експерти не радять переплачувати за GPS. Тепер подумайте, навіщо вам платити за GPS, якщо ви можете використовувати свій телефон як навігатор, завантаживши карту міста, в якому ви знаходитесь? Якщо на вулиці тепло, чи дійсно вам потрібний автомобіль із підігрівом сидінь? 

Будьте готові до того, що компанії будуть пропонувати вам безліч додаткових послуг, більшість з яких є практично марними. Ви повинні платити лише за те, що потрібно. До речі, крім GPS вас можуть змусити платити за багато інших послуг:

  • Wi-Fi. Якщо ви вже платите за мобільний інтернет, навіщо вам потрібен роутер, який надає компанія? 
  • Дитячі автомобільні крісла. Якщо ви подорожуєте з дітьми, попросіть у друзів автокрісло, щоб не переплачувати за його оренду. 
  • Необмежений пробіг. Чи дійсно вам потрібна ця опція, якщо ви плануєте проводити більшу частину часу на пікніках, а не за кермом?

Перш ніж погоджуватися на додаткові послуги, які вам намагається нав’язати, обов’язково подумайте, чи потрібні вони вам і чим їх можна замінити.

Призначення додаткового водія

Якщо ви додасте в договір оренди більше одного водія, вартість оренди може значно збільшитися. Перш ніж замовити цю опцію, ретельно продумайте, хто керуватиме авто протягом усієї поїздки. Якщо ви не збираєтеся в тривалу поїздку, то, можливо, вам не доведеться поступатися місцем водія комусь іншому, що дозволить заощадити на вартості оренди.

Вибирайте доступний автомобіль

Більшість прокатних компаній пропонують великий парк авто. Завжди корисно вибирати автомобіль від найдешевшої до найрозкішнішої цінової категорії. Якщо ви хочете заощадити на оренді авто, вибирайте недорогий автомобіль. Незважаючи на низьку вартість, вони можуть бути дуже практичними. 

Використовуйте ці прості способи, щоб заощадити на оренді автомобіля!

Тисячі українських військових, представників і представниць ЛГБТ спільноти не можуть користуватися тими ж правами, що й різностатеві пари

Флоренс П’ю відповіла тим, хто розкритикував її оголені груди на показі Valentino