Триває збір коштів на автівку для воїнів ЗСУ 24 бригади

Поділитися

Ось уже 7 років мешканець Збаражчини із села Кретівці, Ілля Роля, воює на Сході України проти кремлівських окупантів. Наш земляк служить у 24-й яворівській бригаді.

За цей час Іллі доводилось пережити і оточення, і втрату побратимів, відчувати радість перемог і гіркоту зрад та поразок. На 52-й місяць перебування на фронті Іллю поранило в ногу. Лікувався у Вінниці, Львові, Трускавці. Коли рани остаточно загояться та владнає бюрократичні формальності, планує повернутись до побратимів на фронт. Але не з пустими руками. Раніше його підрозділ мав хорошого “джипа” з лебідкою. Mitsubishi служило справно. Роздовбане було вщент, але свою роботу виконувало.

При зустрічі Ілля мимохіть розповів, що він з побратимами збирає кошти на машину і планує приїхати на передову вже автівкою. Вона їм вкрай необхідна.

Про потребу батька дізналась донька Ліда. Вона справедливо вважає, що краяни підтримають її батька-героя та його побратимів.

Тому й  розмістила оголошення у соцмережі Фейсбук про збір 2 тисяч доларів на автомобіль для воїнів ЗСУ.

Якщо Ви маєте можливість підтримати наших воїнів – перерахуйте кошти на банківську картку в Монобанку доньки Іллі – Лідії Вандзеляк – 4441 1144 0058 4791

За усю зібрану суму буде прозвітовано.

Редакція інтернет-газети “Про все” вирішила також підтримати наших воїнів і просить Вас долучитись гривнею до цієї благородної справи. За витрачені кошти Ілля Роля прозвітує у соцмережі, а ми поінформуємо громадськість.

Якщо Ви не маєте змоги долучитись гривнею, просимо зробити репост цього повідомлення, щоб залучити якомога більшу аудиторію і, відповідно, залучити якомога більше коштів.

Слава Україні! Героям слава!!!

Відразу після виступу путіна росіяни розкупили всі прямі квитки на 21 вересня в Стамбул і Єреван

Залужний – геній. Артилерист з Франківська Ярослав Вакалюк розповів про участь в звільненні Балаклії та Ізюму