9 секретів про сеkс, які ніхто тобі не розповість

Поділитися

1. Весь цей сеkс по дружбі – це дуже зручна система соціальної взаємодії. Все не так, як показують по телевізору чи кіно. Те, що ви з другом зважилися на сеkс без зобов’язань, зовсім не означає, що ви перетворитеся на пару. Іноді сеkс – це просто сеkс. І ні на що більше він не перетвориться, якщо ви цього не хочете.

Абсолютно нема чого переживати через цю ситуацію. Якщо ви обоє згодні з тим, що відносини будуть суто фізичними і ви обидва чесні з цього приводу, то вам нема про що турбуватися. Не дозволяй медіа диктувати тобі, що робити в ліжку: поки все відбувається за взаємною згодою, ніхто в тебе це не забере.

2. Хоч би як нелогічно це звучало, це правда і тобі доведеться прийняти її. Cеkс не завжди буде сеkсуальним. Іноді під час сеkсу тобі буде ніяково або навіть соромно. І це абсолютно нормально. Також, іноді в сеkсі є місце таким емоціям, як смуток та гнів. Не все – лише одна романтика. Cеkc – це дуже емоційний акт і в ньому можна випробувати далеко не одну емоцію. У порно все легко, але в житті сеkс далеко не завжди такий інтенсивний і добре виконаний. Все залежить від хімії, яка присутня між тобою та твоїм партнером.

3. Іноді емоції, що переживаються через сеkс, можуть бути такими інтенсивними, що будуть придушувати тебе і це абсолютно нормально. Часом тобі буде хотітися просто поплакати. Сльози навертатимуться на очі, і ти не зможеш це пояснити. Все в порядку! Просто іноді сеkc так діє на особливо чутливих людей. А ось чи здаватиметься це дивним твоєму партнеру – це вже інша історія.

4. Іноді ти будеш мати сеkс і з партнерами, які залишають дуже негативні враження і це теж нормально. Найчастіше ти навіть не зможеш пояснити, чому ти переживаєш такі негативні почуття. Просто знай, що позбутися їх ти можеш переспавши з кимось іншим.

5. Тобі варто перестати думати, що під одягом ховається зовсім інша особа. Але найчастіше вони ті самі, як і з одягом. На тебе просто чекає чергове розчарування, якщо ти очікуєш на агресивність від пасивної людини.

6. Існують люди, які хочуть зайнятися з тобою сеkсом, хоч ти цього і не чекаєш. Але це не завжди ті, з ким сеkсом хочеш зайнятися ти. Або вони не такі сміливі в питаннях інтимної близькості. Може, тобі варто й самій робити іноді перші кроки.

7. Це нормально, якщо тобі захочеться зробити перерву у всіх цих сеkсуальних експериментах. Ти ж не тварина. Але важливо не залишатися поза грою на дуже довгий час. Ти можеш упустити свій ритм і це може все зіпсувати. Можна відвикнути, а ти ж цього не хочеш?

8. Кохання не завжди краще сеkсу. Звичайно, деякі люди хочуть жити, посвячуючи себе комусь, зберігаючи комусь вірність. Але ж ти не така. І інші не повинні нав’язувати тобі свою філософію життя. Ти – той тип особистості, який знаходить сенс життя в насолодах, і ніхто не повинен вчити тебе іншому. Ніхто не повинен забирати це в тебе. Якщо ти цинік в частині любові і маніяк в сеkсі, то ти така ж повноцінна особистість, як і інші.

9. Може бути і так, що ти закохаєшся в того, з ким займаєшся сеkсом, і все одно не хотітимеш з ним бути. Тому що, хоч би як ти його любила, ти все ще цінуєш свою особисту свободу надто сильно. Пам’ятай, що сеkс не прив’язує тебе до партнера автоматично.

Джерело

Жінка як банк – чим більше покладете, тим більше отримаєте

На червоній площі в москві – пам‘ятник Бандері