Не дозволяйте іншим людям почуватися комфортно, не поважаючи вас

Поділитися

Ми надто часто підпускаємо до себе тих, хто знову і знову виявляє свою непошану. Таких людей не цікавить наше благополуччя та самопочуття, і чим швидше ви це зрозумієте, тим краще. Коли ви переконалися у байдужості людини, необхідно зробити так, щоб поряд з вами їй більше ніколи не було комфортно.

Такі люди не заслуговують на ваш час і енергію. Від них потрібно усунутись і залишити їх у минулому, продовжуючи рухатися вперед до кращої версії себе. Звичайно, вони, напевно, спробують викликати у вас докори совісті за розрив стосунків, але ви повинні робити те, що буде краще для вас. Якби вони справді хотіли залишитися у вашому житті, то поводилися б відповідно.

Якщо дозволяти ставитись до себе без поваги, то вами швидко почнуть користуватися. А ви заслуговуєте, щоб до вас як мінімум поверталися витрачені вами зусилля.

Не витрачайте свій час на тих, хто ніколи не запрошував вас до себе додому, коли на вулиці йшла злива.

Якщо ви робите іншим приємні речі, а у відповідь не отримуєте нічого, припиніть старання, догоджаючи тим, хто відмовляється вас поважати. Ми отримуємо те, що дозволяємо іншим нам віддавати. Якщо ви перестанете впускати їх у своє життя і приймати їхні недоліки, то зрештою залишитеся лише у виграші.

Звичайно, деякі люди просто проходять через непрості часи і зриваються на вас, але ви можете відрізнити їх від тих, хто навмисно виявляє неповагу.

Знайте собі ціну і все, що ви хочете в цьому житті, обов’язково до вас прийде. Ви спроможні на більше, ніж ви думаєте.

Життя надто коротке, а тому не можна дозволяти керувати своїм життям людям, які думають лише про себе. Скажіть неповазі «ні». Ви повинні бути готові постояти за себе та відстояти свою думку.

Залишайтеся вірними собі та не давайте людям переступати через вас. Якщо ви ставитимете себе на перше місце, то незабаром ваше життя стане набагато кращим.

Український гурт SHARD презентував новий сингл “Кропива”

Половині українців не вистачає грошей до зарплати