Росія від ранку запустила по Україні вже 75 ракет, 41 збила ППО

Поділитися

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний повідомив, що 10 жовтня за декілька годин російський агресор випустив по Україні 75 ракет, 41 збита ППО.

“Країна-терорист російська федерація завдає масованих ракетних та авіаційних ударів по території України, застосовує ударні БПЛА. Зранку агресором випущено вже 75 ракет. 41 з них знешкоджено нашою ППО. Збройні Сили роблять все можливе, щоб захистити співгромадян”.

Російські окупанти б’ють по Україні з 47 ракет, це третя хвиля обстрілів на 10 жовтня

Через російські ракетні атаки 10 жовтня в Івано-Франківську зупинили рух транспорту.

“Прохання бути максимально в укриттях. Ми весь транспорт зупинили і ви тепер розумієте чому. По Україні завдаються масові удари. Ворог випускає велику кількість ракет, працює протиповітряна оборона. Але потрібно розуміти, що кількість ракет надзвичайно велика. Прохання максимально відреагувати. Прохання для всіх підприємств, навчальних закладів та всіх закладів максимально обмежити офлайн режим. Тобто, максимально працювати в онлайн режимі протягом цієї доби.

Тому ще раз закликаю всіх івано-франківців без паніки, спокійно, перебувайте в укриттях. Будьте максимально безпечними. Обстріли можуть тривати достатньо довгий час. Тому, реагуймо на повітряні тривоги.

Дякуємо Богу та ЗСУ. Все буде добре! Ми переможемо! Ворог просто бачить, що програє, тому вдається до масових ударів. Давайте, будемо максимально обережні!”, – заявив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків у відеозверненні

Російські війська атакували Львівщину 15 ракетами, частину з них збила Протиповітряна оборона України, повітряна тривога триває. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram

Російські ракети поцілили в об’єкти критичної інфраструктури в Івано-Франківській області. Про це повідомляє голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук .

Жителів Рівненської області вранці 10 вересня чують вибухи – працює ППО.Про це повідомив мер Рівного Олександр Третяк в Telegram

У Київській області пролунали вибухи, ППО збила щонайменше 6 ракет, є постраждалі мешканці та жертви.

Президент Володимир Зеленський біля будівлі Офісу президента в центрі Києва закликав українців перебувати 10 жовтня в укриттях, адже ворог випустив по Україні майже 100 ракет і атакував іранськими дронами.

Йти далі – не означає знайти нового партнера, а знайти себе

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний опублікував схему російських ударів по території України у понеділок