Русня вчергове вкрала український креатив

Поділитися

Від Зеленського до Байдена і Гордона: росіяни вчергове вкрали український креатив 

Гральні карти із зображенням «ворогів» росії — суцільний плагіат колод MOST WANTED Ukrainian edition від команди InformNapalm. 

Нічого свого — це, мабуть, найвичерпніша характеристика всіх росіян. І ось з‘явилося чергове підтвердження: на передовій наші захисники знайшли карти із зображеннями так званих «ворогів» росії, створені за аналогом українських колод «Битий Рашизм» та «Воєнні злочинці РФ» від волонтерів міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm.

Так, на ворожих картах можна побачити Володимира Зеленського, Олексія Арестовича, Джо Байдена, Дмитра Гордона та ще чимало людей, які наразі роблять свій внесок у звільнення України та світу від російського терору. 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Most wanted (@mostwanted.informnapalm)

А тим часом наші військові, зокрема ЗСУ, ДПСУ, СБУ, Національна поліція України, Патрульна поліція України, Сили спеціальних операцій ЗС України та Національна гвардія України, ще від початку повномасштабної війни отримують геть іншу «військову колоду», де можуть побачити ворога в обличчя і дізнатися, хто віддає та виконує злочинні накази проти України. 

Між іншим, кожен українець може долучитися до нашої спільної боротьби, придбавши «публічну» колоду, в якій зібрані усі ті, від кого нудить кожного: путін і його безвольні прихвосні та пропагандисти. Купуючи ці карти, ви гарантовано робите свій внесок у придбання приладів нічного бачення PVS-7 для українських військових. 

Знаймо, хто наші вороги, і допомагаймо героям! Слава Україні! 

Правила, що рятують життя під час ракетних ударів та бомбардувань

7 областей України і столиця сьогодні без світла