Українські підлітки стануть стійкішими та навчаться реагувати на виклики сьогодення

Поділитися

11 років поспіль команда Klitschko Foundation реалізувала проєкт «‎Школа успіху»‎ для підлітків з різних куточків України. За цей час у проєкті взяли участь 1426 підлітків.

24 лютого ми зіштовхнулись з новими викликами. Всім нам довелось змінитися, адаптуватися, стати сильнішими і гнучкішими. Ми відмовилися від багатьох звичних речей. Проте в нас не зникло бажання шукати себе, розвиватися, рухатись вперед і змінювати себе та свою країну. Нові реалії не повинні ставати перешкодою для нашого розвитку. Ми вважаємо, що необхідно знайти нові можливості для розвитку та безпечний простір для спілкування. Тож «‎Школа успіху»‎ стала School of Resilience, вона стала стійкішою, як і мільйони українців, які попри все продовжують боротись за свої мрії.

Місія проєкту

Розвинути лідерський потенціал та надати підліткам можливість отримати навички для саморозвитку в сучасних реаліях: критичне мислення, самопрезентація та риторика. Практичні навички з піару, маркетингу в соціальних мережах та проєктного менеджменту дозволять лідерам ефективніше втілювати зміни.

Учасники проєкту

Дівчата і хлопці 14-16 років з різних регіонів України. Фіналістами проєкту стануть 40 хлопців і 40 дівчат.

Вимоги до учасників

  • Вік 14-16 років.
  • Мотивація до саморозвитку і пошуку себе.
  • Бажання до навчання і нових викликів.

Програма проєкту

Проєкт відбуватиметься у Німеччині та абсолютно безкоштовний. Лекції та тренінги проходитимуть українською мовою. Усі інші деталі про проєкт з’являться згодом. Аби не пропустити старт проєкту, рекомендуємо заповнити форму з вашими контактами. Так ми повідомимо вас про всі деталі проєкту.

Таймінг проєкту

Прийом анкет триває до 15 листопада. Проєкт проводитиметься в середині лютого 2023 року.

Партнери проєкту

Проєкт реалізується за підтримки SAP Solidarity Fund.

Контакти 

У разі виникнення питань звертайтесь за електронною поштою assistant@klitschkofoundation.org або пишіть у наші соцмережі в Instagram (@klitschkofoundation) та Facebook (www.facebook.com/KlitschkoFoundation/).

15 листопада о 15:00 запрошуємо до онлайн-дискусії “Майдан, війна, свобода: еволюція суспільного спротиву”

Як виглядає людина, яка вас не любить?