Виконавиця TikTok хіта ROMA TUZ презентує новий відеокліп «Челентано», у якому показала мрію багатьох дівчат

Поділитися

Співачка з Івано-Франківська ROMA TUZ презентує нову відеороботу на композицію «Челентано», яка є частиною відеотрилогії про стосунки двох закоханих.

«Челентано» є приквелом кліпу «Автомат», що вже місяць знаходиться у музичних трендах українського YouTube. На пісню відзняті десятки тисяч відео у TikTok, що неймовірно тішить молоду співачку.

«Я натхненна успіхом пісні «Автомат». Це дійсно важлива робота для мене, яка знайшла відгук у великої авдиторії. Українська музика наразі розквітає і я безмежно вдячна нашим захисникам, що боронять Україну. Адже саме завдяки їм ми маємо можливість працювати та розвивати нашу сучасну музику», – зазначила ROMA TUZ.

Відеоробота «Челентано» розповідає про найпотаємніше у стосунках між двома закоханими. Як і у пісні «Автомат», співачка розповідає історію свого особистого життя, яка у цьому кліпі завершується гепі-ендом. Авторкою цієї композиції є сама ROMA TUZ.
«При написанні композиції я надихнулась італійським актором Адріано Челентано та його історією кохання. Вже понад 50 років він у шлюбі зі своєю дружиною, за історіями журналістів, актор так само палко кохає обраницю, як і на початку їхніх стосунків. Тому у однойменній пісні, Челентано став для мене прототипом головного героя, уособлення кожного закоханого чоловіка», – так співачка прокоментувала деталі створення пісні

У кліпі головна героїня зустрічається з коханням свого життя та думає, що це назавжди. Неземні почуття, парні татуювання, біла сукня, обмін клятвами – все це глядачі побачать у новій відеороботі «Челентано». Проте чи насправді гепі енд є таким солодким? Дізнаєтесь вже зовсім скоро.

В Україні створили пісню, яку не зможуть заспівати москалі

Потреба в мобілізаційному ресурсі є, а ентузіазм у людей падає