ANGELA представила акустичну версію весняного хіта “Твої очі”

Поділитися

Українська співачка ANGELA  продовжує штурмувати українські чарти. Артистка, яка прийняла рішення повернутися додому у складні часи заради допомоги представила нову акустичну версію свого останнього весняного хіта «Твої очі».

ANGELA успішно поєднує роботу в сучасній поп-музиці з соціальною та благодійною роботою. Артистка не займається разовими проєктами, а працює системно та масштабно, за що отримує не тільки подяки, а й нагороди від національних інституцій. 

ANGELA активно почала розвивати кар’єру нещодавно, але в її творчій біографії вже є багато досягнень. Як успішна модель вона стала переможницею міжнародних конкурсів краси «ТOP 50 MOST BEAUTIFUL FACES WORLDWIDE 2023» та отримала особливу нагороду від редакції міжнародного глянцю Topcity.

Звісно, артистка та активістка не могла пройти повз Великодня, який є головним християнським святом. Напередодні свята ANGELA завітала до дитячої клініки Охматдит. В закладі отримують допомоги тисячі дітей з усієї України, які разом з батьками потребують системної та повноцінної допомоги.

Артистка разом з командою привітала дітей, поспілкувалася з їхніми батьками, лікарями та головне — надала допомогу. ANGELA та команда не розкривають деталі акції, вважаючи розголошення цієї інформації цинічним та некоректним вчинком. 

Вже в понеділок, 17 квітня, ANGELA підготувала новий інфопривід — реліз кліпу на акустичну версію її весняного хіта Твої очі». Трек присвячений подіям повномасштабного вторгнення, але його лірика дозволяє нам знайти оптимізм та сили, щоб подолати біди.

«Спасіння від війни потрібно шукати в коханні. Пісня заряджена заспокійливим оптимізмом, довірою один до одного, як повинно бути в здорових та міцних стосунках», розповідає про трек ANGELA.

Трек «Твої очі» відкрив новий етап в кар’єрі артистки, яка стає новою суперзіркою: «Я дуже вдячна своїм давнім і вірним українським друзям за мелодію та ліричний жіночий текст, а також музикантам Сергію Кузнєцову та Андрію Хорисенко, які написали цю мелодію спеціально під мій голос. Це дуже особливий для мене реліз. Я пишаюся цією роботою», розповідає  ANGELA.

Відкрити для себе новий пісенний світ артистки можна на всіх стримінгових майданчиках вже прямо зараз

Remez випустив сингл “Сумую”: справжній трек про емоції, які нам принесла війна та розлука з близькими

Наші улюблені ігрові автомати для мобільних казино