Max Newell та EP LIVE«Hold your ground»: музика для тих, хто має інтелект та смак

Поділитися

У 2023 році українська музика видає не лише патріотичні та народні хіти, які часто скатуються у новітній жанр «байрактарщини», а дарує нам нових виконавців, музика яких є елітарною та на немає терміну придатності. На щастя, за час повномасштабної війни ми не втратили професійних музикантів, які прагнуть робити не відверто комерційну музику та створюють по-справжньому фірмовий матеріал. 

Так, молодий днiпровський артист Max Newell презентує EP LIVE «Hold your ground». Робота над збіркою, яка відрізняється від сучасного музичного ландшафту України, була зупинена майже на рік через повномасштабне вторгнення. Але зараз, артист та його музиканти зуміли видати матеріал, створений в найкращих традиціях живої поп-музики для дорослих.

Збірка «Hold your ground» була записана під час живих виступів артиста та його гурту. Перформанси відбулися незадовго до початку повномасштабної війни. Реліз був запланований на 2022 рік, але був відкладений з усім зрозумілих причин.

«Мені хотілося  зафіксувати і поділитися настроєм що був під час виступів та цікавими аранжуваннями», – розповідає про свій реліз Max Newell.

Виключно живі інструменти та насичені вокальні партії якi можна почути в цьому EP, відрізняють цей матеріал артиста від мейнстриму та відносить його до категорії «поза часом».

Спеціально для цього запису Max Newell зібрав команду професійних музикантів, які майже рік були вимушені залишити свою улюблену справу. Участь у створенні збірки прийняли такі майстри: 

Paul Seedorenko – electric guitar

Misha Lyshenko – keyboards

Denis Porto – bass guitar

Dmitry Yakovenko – drums

Aleksandra Kobchenko – Cello 

Olesia Ley – back vocal 

Aleksandra Svyrydenko – back vocal

Mihail Nikolaenko – back vocal

Daryna Havryk – back vocal

Olga Lukachova – back vocal

Dashik Lyshenko – back vocal

Збірка була створена справжніми професіоналами та буде близькою для кожного, хто має музичний смак та інтелект. 

Зберігайте спокій та грайте в ігри казино на PinUp

Онлайн-слот Авиатор – шанс проверить удачу?