Презентація пісні: Too Magic Duo – Спогади

Поділитися

Ми  Тоо Magic Duo, дует з Харкова. Нова пісня має назву “Спогади”. Наші пісні звучали в Україні, США, Польщі, Великобританії та Австралії. Особливість нашої творчості полягає в тому, що ми не залишаємо байдужими наших  слухачів, а викликаємо сильні емоції та душевні переживання. Несемо любов і надію у всіх своїх піснях, адже справжня музика для цього і існує: щоб викликати бурю емоцій та почуттів, щоб торкнутися частинок душі. Не просто віримо, а знаємо, що перемога буде за нами у будь-якому разі. Слава Україні!  Ця пісня була написана в період розлуки, коли ми не знали, чи побачимо один одного найближчим часом, чи не побачимо зовсім. Розкидані по різних містах, ми намагалися просто бути самими собою, незважаючи на всі обставини. Музика та слова були написані у Вінниці, за тиждень до обстрілу центральної площі.
Нас усіх оточують спогади минулого життя. Ми просто хочемо, щоб було так само, як раніше, і навіть краще. Йти далі без надій? Не варіант, адже надія іноді гріє більше, ніж віра, яка може бути сліпою та не підкріпленою жодними фактами. Яскравий промінчик надії здатний донести таємну думку в найглибші частини нашої душі та свідомості. Ми знаємо, що все не буде таким як раніше, але це не означає, що  майбутнє не стане ще яскравішим, теплішим і насиченішим. Для багатьох ця зима тягнеться нескінченно довго, ось уже як другий рік триває 24 лютого, але, навіть незважаючи на все це, причин втрачати надію і віру немає і не буде.
Спогади про дитинство гріють серце, спогади про недавнє життя гріють душу, а спогади про останній рік перевантажують свідомість, не дають нормально спати і їсти. Проте, сяючий промінь надії підсвічує нам шлях і не дає впасти в безодню.

Європейська підтримка України: детально про кроки та результати

Рівень пенсійного забезпечення пенсіонерів та осіб з інвалідністю в Україні у порівнянні з країнами Європейського Союзу