Айфон – суттєві покращення в кожній новій моделі

Поділитися

Прихильники гаджетів відомого виробника Еппл із нетерпінням чекають на вихід кожної нової моделі. Традиційно ця подія відбувається щорічно у вересні. Якщо новий телефон виробника не по кишені, завжди можна купити БУ Айфон. Особливість смартфонів компанії полягає в тому, що вони завжди на кілька кроків попереду за параметрами потужності.

Що традиційно змінюється в Айфонах

Власники смартфонів на Андроїд часто дивуються, коли виходить нова модель, але в ній мінімум покращень. Крім того, трапляються випадки, коли шляхом вдосконалення одного елементу, погіршується інший. Наприклад, збільшується ємність батареї, але встановлюється застарілий процесор.

Власникам Айфонів такі проблеми невідомі. Адже кожне нове покоління має низку покращень. З кожним роком зростає:

  • об’єм накопичувача та оперативної пам’яті;
  • потужність процесора;
  • яскравість екрана;
  • тривалість автономної роботи;
  • швидкодія операційної системи;
  • якість роботи модулів камери та інше.

Наприклад, останні три покоління вже мають потрійний модуль камери, а не подвійний, як раніше. Крім того, американський бренд щорічно радує користувачів новим процесором, який недоступний іншим виробникам. Навіть у найближчих конкурентів, що пропонують преміальні моделі, схожий за параметрами чип з’являється через 4-6 місяців.

Чи є у Айфонів недоліки

Зазвичай очікування користувачів повністю виправдовуються, адже кожна нова модель за низкою параметрів випереджає попередню розробку. Звісно, певні покращення менш помітні. Наприклад, неможливо помітити збільшення швидкодії на 20-25%, якщо різниця складає всього кілька мілісекунд.

Водночас є і деякі недоліки. Насамперед – це відсутність зарядного блоку в комплекті покупки. Варто зазначити, що робиться це частково для покращення екологічної ситуації, але звісно компанія отримує і прибуток від такої економії.

На захист виробника варто сказати, що подібну практику використовують і інші бренди: відсутність зарядки в смартфонах преміумкласу вже стало для багатьох компаній традицією.

      

 

Галлі Рей, український музичний проєкт, покликаний популяризувати історію України через Progressive Metal, випустив новий сингл – Відплата

JIVA презентувала нову пісню “Слухай”