Більше немає місця для темряви та страждань: співачка Lila’ презентує чуттєву пісню “Наша весна”

Поділитися

Українська співачка Lila’ випустила нову композицію «Наша весна». Ідея треку була навіяна трагічними спогадами про весну 2022 року, яка у кожного українця майже стерта з пам’яті. І ось зараз ми, як ніколи, цінуємо пробудження природи, насолоджуємось кожним ковтком свіжого повітря і знаємо, що обов’язково настане перемога.

«Наша весна» – це пісня про наші непереможні душі, у яких більше немає місця для суцільної темряви та страждань. Ми зіткані з кохання, це почуття, яке у серця живе вічно. Наразі, перебуваючи при надії, я відчуваю це ще глибше. Діти – та сама радість життя, яка так надихає. І заради них ми маємо відстояти нашу незалежність. Заради майбутніх поколінь», – відверто розповіла співачка.

Mood video на роботу «Наша весна» був відзнятий на побережжі Франції, де наразі перебуває Lila’. Вже понад п’яти років співачка проживає на дві країни. Попри гарну сонячну погоду на картинці, яку бачить глядач, знімання проходили у доволі холодних умовах. Команда прийняла рішення залишитись виключно на одній локації, адже погода не тішила температурою, а через скелясту поверхню та кручі холод був ще сильнішим.

«Я рада, що попри погодні умови, картинка вийшла дійсно яскравою. До речі, у відеороботі є прекрасні чайки, які літають небом. Так от, в обідню перерву ці неймовірні пташки майже залишили нашу команду голодною. Вони просто напали на їжу. Зараз згадувати смішно, проте тоді довелось з ними боротись», – з усмішкою розповідає співачка.

Зазначимо, що окрім сольної кар’єри, Lila’ є учасницею українсько-французького гурту Sc, який дає багато благодійних концертів на підтримку України.  У 2018 році співачка стала переможницею міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик, який проходив у Франції.

В Україні заборонили висаджувати ліси із таких дерев: айлант найвищий, аралія маньчжурська, в’яз низький, гледичія колюча, горіх чорний, дуб червоний, каркас західний, клен ясенелистий, маслинка вузьколиста, павловнія, робінія звичайна, черемха пізня та ясен пенсільванський

У Тернополі жінка побила подругу 20-сантиметровими фалоімітаторами