Благодійна допомога від Pin-Up Foundation

Поділитися
благодійність Pin-Up alt

Пін Ап є авторитетним та значимим брендом в Україні, який окрім податків в державу демонструє значну підтримку населенню, що постраждало від військових дій. Pin-Up Foundation завжди готовий допомогти населенню держави та постійно створює нові проєкти в сфері благодійності.

Гуманітарна підтримка сімей, які проживають в Україні

Благодійність – відносно нова область, яку старанно розвиває останнім часом команда Pin-Up. Компанія виділяє чималі ресурси підтримки різних верств населення, постраждалого від війни. Економічні складності торкнулися кожної сім’ї – когось менше, когось більше. Без волонтерської допомоги українці не виживуть, і Pin-Up команда вирішила підключитися до проекту. Регулярно перераховує гроші на рахунки тих, хто через обстріл втратив житло, залишив постійне місце проживання і змушений поневірятися країною в пошуках притулку.

Хто може розраховувати на допомогу програми Pin-Up Foundation:

  • лікарні;
  • звичайні українці;
  • благодійні організації;
  • військові.

Гуманітарні проекти створюються регулярно. Приблизно шість мільйонів гривень уже виділили спочатку, щоб закупити медичні товари, предмети гігієни, продукти. Їх направили до зои, де проходять інтенсивні бойові дії та найбільша кількість постраждалих, руйнувань.

Податкова дисципліна та її важливість для бюджету України

Для своєчасного надання допомоги та підтримки українцям, які втратили житло внаслідок бомбардувань українських міст, було створено проект Line-Up. Пояснити його успіх можна чесними намірами та щирим бажанням допомогти. Багато хто відгукнувся на заклик і справді співчуває громадянам України.

Бренд Пін Ап завжди дотримується своїх податкових зобов’язань. Чесна робота – запорука успіху компанії та основа його фінансового фундаменту. З того моменту, як почалася війна, компанія сплатила до бюджету країни приблизно 270 мільйонів гривень у якості податкових відрахувань.

Британія почне навчати українських пілотів F-16 влітку

Допомога постраждалим від сексуального насильства під час війни