Співачка BIEHU презентує свій дебютний мініальбом Personal

Поділитися

Співачка BIEHU презентує дебютний ЕР Personal, який наповнений сучасним звучання в поєднанні з елементами західної музичної культури 80-х років, які створюють новий, потужний продукт, що здатен підкорити кожного своєю відвертістю. 

Мініальбом Personal  розповідає шлях який проходить кожна людина у своєму житті, коли руйнується все навколо, коли рідне стає чужим, а питання залишаються без відповідей. 

«Цей альбом про шлях, який проходить кожна людина у своєму житті, коли руйнується все навколо, коли рідне стає чужим, а питання залишаються без відповідей. Особистий, щирий і відкритий. Щоб отримувати любов, її необхідно віддавати. Я ділюсь із вами найдорожчим, тим, що для мене є personal», розповідає BIEHU.

ЕР Personal наповнений сенсами та думками, що переслідують кожного з нас усе свідоме життя. Ким ми є, де шукати себе і що робити, коли опускаються руки, — саме такі питання розкриваються в новому мініальбомі артистка.

Нагадаємо, що напередодні релізу альбому BIEHU презентувала сингл «Краще без мене» про роздуми над непростим рішенням: відпускати чи не відпускати стосунки, в яких ти перебуваєш.

 

У Тернополі жінка побила подругу 20-сантиметровими фалоімітаторами

Співак GREMO презентує пісню “Звірі” – крик душі про диктаторський режим росії