Співачка IYA презентувала мотиваційний кліп на пісню “Шляхи”

Поділитися

Українська співачка IYA, яка запам’яталася слухачам з піснею «ШЛЯХИ», вирішила здивувати шанувальників продовженням музичного релізу. Саме на цей мотивуючий трек артистка представила прем‘єру кліпу. Зйомки відбувалися в Україні, режисером виступила сама IYA.

“Мені подобається створювати свою роботу самій від А до Я. Можливо це про контроль, можливо про творчість, я б назвала це поєднанням. Хочу також подякувати моєму звукорежисеру, який писав музику для пісні Шляхи – Дмитро Соколов. Він також долучився до кліпу і запропонував створити екран перешкоди, який до речі він з помічником створив сам прямо на зйомці!», – коментує співачка.

Також IYA зазначає, що головний меседж кліпу – впевнено та наполегливо йти до своєї мрії, незважаючи на складнощі та перешкоди на шляху.

Ідею вирішили передати глядачу у хореографії.

«Мені загалом дуже подобається поєднання музики і танцю. Цього разу я відчула, що саме чоловіча роль, ще й у танці, дуже потрібна цій пісні! Коли побачила, як відчуває пісню «Шляхи» Сергій Чайка, який став головним героєм у кліпі, я одразу зрозуміла – це він.», – ділиться артистка.

Види BMX-велосипедів та їх особливості

На Тернопільщині батька підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої доньки