Чому iPhone 13 Pro Max — інноваційна модель?

Поділитися

iPhone 13 Pro Max — найпотужніша модель свого покоління, яка в свій час стала своєрідним зразком якості. Цей смартфон залишається актуальним і сьогодні. Якщо ви ще не вирішили, яку саме версію обрати, варто вибрати саме Айфон 13 Про Макс — ціна, яку сьогодні пропонує Stylus.ua, дуже вигідна. Експерти магазину розповіли про головні особливості моделі та її переваги.

Дизайн: незначні, але значущі зміни

На перший погляд, дизайн лишився майже таким самим. Єдина помітна з першого погляду зміна — більш світлий варіант блакитного (Sierra Blue). Але при постійному користуванні стає очевидно, що навіть деталі мають значення. Наприклад, чілка на фронтальній панелі стала займати на 20% менше площини — це значно покращило вигляд айфону. Якщо минулий iPhone 12 Pro Max отримав більше змін дизайну, але не видавався чимось кардинально новим, то тут все навпаки — дрібниці зіграли велику роль у сприйнятті користувачами.

Екран: ідеальні 120 Гц

З тих пір як в телефонах Android з’явилася частота оновлення 120 Гц, на аналогічну характеристику чекав кожен фанат Apple. Її реалізували в моделях серії iPhone 13, давши користувачам принципово нову якість зображення. При цьому автономність айфону не постраждала — завдяки використанню технології ProMotion частота динамічна і підіймається до максимуму тільки у разі необхідності. До того ж, в налаштуваннях можна обмежити цей показник до 60 Гц — смартфон буде працювати ще довше.

Apple також попрацювали над передачею кольору та яскравістю. Екран здатний видавати до 1000 ніт навіть в умовах яскравого сонячного освітлення.

Камери: три високоякісні об’єктиви

Задній блок камер складається з трьох об’єктивів роздільної здатності 12 Мп:

  • ширококутний — з діафрагмою f/1,5, 26 мм, розміром пікселю 1,9 мкм, та двопіксельним PDAF;
  • телефотокамера — f/2.8, 77 мм, PDAF, та можливістю трикратного зуму;
  • надширококутний — f/1.8, фокусом 13 мм та режимом макрозйомки.

Серед програмних особливостей користувачам найбільше сподобався Cinematic Mode, який перетворили на окремий режим зйомки.

Акумулятор: жодних павербанків

Акумулятор ємністю 4352 мАгод дає до 10 годин увімкненого екрану. Для середнього користувача цього вистачить більше ніж на 2 дні. Такі показники актуальні навіть за 120 Гц частоти оновлення екрану. Ця особливість робить iPhone 13 Pro Max своєрідним проривом у світі смартфонів.

Купити афон 13 про макс можна на сайті Stylus.ua — українському магазині техніки, що пропонує оригінальні моделі за вигідними цінами.

Уряд виділив 3,5 млрд на відбудову: аналітики поставили під сумнів доцільність рішення

Кубок світу з шахів завершиться у День Незалежності України