TVORCHI дали великий сольний концерт у рідному Тернополі

Поділитися

11 серпня в Тернополі пройшло шоу TVORCHI у рамках туру українськими містами Heart of Steel. Це перший великий сольний концерт гурту в рідному місті. Кожен трек гурту глядацький зал співав напам’ять разом з артистами, а театр перетворився на запальний танцмайданчик.

Гурт, який нещодавно потужно представив Україну на Євробаченні, виконав свої хіти «Не танцюю», Believe, «Мова тіла», Falling та, звичайно, Heart of Steel, який пролунав на сцені у Ліверпулі. TVORCHI також заспівали пісню «Мрійники», яку недавно презентували у фіті із The HARDKISS. Та головним сюрпризом для глядачів рідного міста стала лайв-прем’єра нового синглу артистів під назвою I Can’t Stop. Трек та кліп, який вийшов зранку 11 серпня, вперше прозвучав наживо саме у Тернополі та був прийнятий гучними оплесками.

У камерній атмосфері театру TVORCHI створили неповторне шоу: вражаючі світлові ефекти, діджейський соло-сет, яскраві костюми. Але найголовніше — безперечна підтримка глядачів, які відривалися під кожну пісню.

Артисти зізналися у коханні рідному місту та декілька разів говорили про, як давно мріяли про зустріч з тернополянами. У відповідь, глядачі подарували гурту море оплесків, подарунки, зроблені власноруч, та щирі емоції захоплення.

На біс TVORCHI виконали свій хіт “Іди сюда”, який разом з ними співав увесь зал, а деяким глядачам навіть вдалося потанцювати з кумирами на сцені.

У День Незалежності в усіх кінотеатрах України стартує показ художнього фільму “Довбуш”

Як росіяни замаскували Відьму-мачуху під Родіну-мать