Допомога при болях різного походження

Поділитися

В домашній аптечці завжди має бути ефективне знеболювальне. На https://liki.ua/shop/brands/ibuprofen-5091 представлені препарати, діюча речовина яких ібупрофен. Цей компонент добре вивчений, оскільки використовується у фармацевтиці вже понад 60 років. Прийнятна вартість ліків дозволяє придбати їх всім охочим.

В яких випадках допоможе Ібупрофен

Перенапруження на роботі чи інші навантаження, різка зміна погоди можуть стати причиною головного болю. Також може раптово розболітися спина чи зуби. У всіх цих випадках допоможе Ібупрофен. Його застосовують при:

  • артритах;
  • мігрені;
  • запаленнях суглобів;
  • первинній дисменореї;
  • пошкодженнях зв’язок;
  • відновленні після операцій тощо.

Крім того, препарат славиться своєю жарознижувальною дією. Одна з переваг ліків – швидка дія. Максимальна концентрація в крові спостерігається вже через 1,5 години, а дія триває до 4-8 годин.

Універсальні ліки для дітей та дорослих

Застосовувати медикаменти на основі Ібупрофену можна навіть дітям з 6 місяців. Звісно, препарат не усуває захворювання, а лише тимчасово покращує самопочуття пацієнта. Тобто позбавляє його від болю та знижує температуру, але інфекція чи запалення не нейтралізується.

Для малюків існує засіб у вигляді солодкого сиропу, який вони приймають із задоволенням. Такий сироп має зберігатися у недоступному для дітей місці. Діти старшого віку та дорослі використовують таблетовану форму.

Перш ніж приймати таблетки, необхідно дізнатися про особливості лікування. Наприклад, застосування Ібупрофену не може перевищувати 5 діб, а між прийманнями таблеток повинно проходити не менше 4-6 годин. В протилежному випадку можливі побічні реакції з боку органів та їх систем. Наприклад, алергічні реакції, запаморочення, шум у вухах, розлади шлунково-кишкового тракту.

Зовсім необов’язково купувати ліки, щоб ознайомитися з їх інструкцією. Медична інформаційна система «Аптека 9-1-1» дозволяє не тільки прочитати інструкцію, але й вибрати дешевші аналоги медикаментів з тією ж діючою речовиною.

21 вересня у просторі “На Пошті” відбудеться презентація збірки “Марафон” – другої поетичної книги тернопільського автора Юрія Ліщука

Як зміняться ціни на продукти в Україні?