Кохання здатне зігріти нас у найхолоднішу ніч

Поділитися

Співачка Uliana Sherstii презентувала нову ніжну та романтичну пісню “100 тисяч голосових” , артистка ділиться своїм баченням світлого та щирого почуття – кохання!

Уляна написала пісню “100 тисяч голосових” під час найтемніших та найхолодніших ночей блекауту в Україні, у той період багато хто з нас був позбавлений внутрішнього світла, і як коментує співачка Uliana Sherstii , своєю нової композицією вона хоче дарувати світло та позитив своїм слухачам , пісня є легкою та невимушеною, це те, що допоможе розслабитися та поринути у творчий світ виконавиці !

Своєю піснею артистка Уляна хоче донести важливе повідомлення до своїх слухачів :

“Основний меседж цієї пісні – що кохання здатне зігріти нас у найхолоднішу ніч, а світлі почуття здатні освітити та направити на вірний шлях! Підтримка та взаєморозуміння, ось що я вважаю, є найголовнішим!.

Щиро надіюся, що мої шанувальники відчують легкий та ніжний вайб цієї пісні та гідно оцінять мою творчість та мій особливий погляд на музичне мистецтво !”.

Виконавиця з дитинства мріяла співати, але їй завжди говорили що музика це не про неї, і що вона даремно витрачає час. Але уся справа була у знаходженні правильного викладача, якого Уляна невдовзі зустріла, та який повірив у її потенціал! Найголовніше, він зумів підібрати правильну методику для розвитку вокальних здібностей дівчини, тим самим дав їй натхнення на розвиток у музичній сфері.

Більше 10 років Уляна розвивалася як академічна співачка, здобула відповідну освіту, активно гастролювала за кордоном (Польща, Німеччина, Франція, Бельгія, Нідерланди, Люксембург).У своєму арсеналі виконавиця має чуттєву авторську пісню “Мама”. Також Уляна є викладачем вокалу у ТНПУ ім. В. Гнатюка.

Артистка Uliana Sherstii є мотивованою для підкорення нових вершин , вона ніколи не буде зупинятися на досягнутому та завжди буде розвиватися та експерементувати!

Її мрія проста та щира! Уляна хоче щоб її музика допомагала людям, вона хоче знайти свою аудиторію та співати з ними в унісон свою трансляцію думок у цей світ через призму нових пісень.

“Хочу щоб моя музика знайшла особливе відображення у серцях слухачів”.

Уляна створює власний неповторний стиль у якому одразу можна впізнати творчість співачки.

Uliana Sherstii щиро ділиться з нами своєю найбажанішою ціллю – створювати українську музику та популяризувати її як у нашій країні так і закордоном!

“Концертні виступи це для мене джерело енергії та натхнення. І надіюся що під час живого виконання глядачі зможуть ще краще відчути весь енергетичний посил цієї пісні”.

За рік 361 ветеранський бізнес отримав підтримку від Українського ветеранського фонду

На Тернопільщині СБУ повідомила про підозру проросійському пропагандисту